Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
02.09.2024 15:45

Deli z drugimi:

Share

Zmagovalni niz za Synology se nadaljuje s PCMag nagradama Readers’ in Business Choice

Synology, vodilno podjetje na področju upravljanja IT rešitev za shranjevanje podatkov, je danes sporočilo, da je prejelo nagrado PCMag Readers’ Choice za najboljši NAS in priznanje Business Choice za naprave NAS, ki so namenjene delu od doma ter za z informacijsko tehnologijo upravljano omrežno shranjevanje.

Vsako leto uredništvo PCMag.com povpraša svoje napredne uporabnike in IT strokovnjake, da ocenijo najboljše blagovne znamke v več ključnih kategorijah, kot so splošno zadovoljstvo, vrednost, zanesljivost, enostavnost uporabe, podpora in verjetnost, da bi priporočili izdelek. Synology je od leta 2010 vsako leto prejemnik nagrade Readers’ Choice, nagrado Business Choice pa neprekinjeno prejema od leta 2013. “Podjetja in domovi se zanašajo na Synology zaradi predvidljivosti pri zaščiti podatkov,” je povedal Will Davis, direktor prodaje za Severno Ameriko. “Prepoznanje odličnosti in zanesljivosti, brez izjeme leto za letom, govori o vrednosti naših izdelkov in storitev skozi čas.”

Synology je bil imenovan za Poslovni izbor št. 1
V kategoriji naprav NAS, ki so namenjene delu od doma je Synology zmagal v sedmih kategorijah, vključno z verjetnostjo priporočila, kar je prispevalo k njegovi zmagi z eno točko prednosti.

Pri IT-upravljanem omrežnem shranjevanju je Synology dosegel izjemne rezultate na področjih zanesljivosti, zmogljivosti, zadovoljstva, enostavnosti uporabe in stroškovne učinkovitosti.

Domači uporabniki mu zaupajo že od leta 2010
V kategoriji NAS naprav je Synology že 13. leto zapored prejemnik nagrade Readers’ Choice, letos pa je dosegel oceno 9,4 od 10 za zanesljivost in 9,1 od 10 za splošno zadovoljstvo.

Strežniki NAS Synology, ki jih poganja operacijski sistem DiskStation Manager (DSM), uporabnikom omogočajo ustvarjanje zasebnega ali hibridnega oblaka za shranjevanje, upravljanje, varnostno kopiranje, deljenje in pretakanje podatkov prek dodatnih paketov in aplikacij brez licenčnine.

Več o blagovni znamki in izdelkih Synology si lahko preberete na: https://www.xenon-forte.si/synology/.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Strežniki NAS Synology

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

EPSON

, ,