Industrija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
03.09.2024 09:40

Deli z drugimi:

Share

Špica forum “2024”: Ste pripravljeni na evolucijo oskrbovalne verige?

Ste pripravljeni na evolucijo v oskrbovalni verigi? Udeležite se brezplačnega dogodka Špica forum "24", kjer boste imeli edinstveno priložnost za mreženje, izmenjavo idej in spoznavanje dobrih praks na področju digitalizacije oskrbovalnih verig.
Foto: freepik
Foto: freepik

Dogodek bo potekal 25. septembra 2024 od 8:30 do 12:30 v prenovljenem Centru Rog v Ljubljani.

Dogodek Špica forum “2024” je brezplačen, vendar je prijava obvezna zaradi omejenega števila mest. Prijavite se čim prej, da si zagotovite svoje.

Pot k večji učinkovitosti

Kaj ponujata sodobna programska in strojna oprema, v kaj investirati in kako digitalizirati procese v oskrbovalni verigi, da boste dosegli nadpovprečno učinkovitost in produktivnost? Na Špica forumu “24” bodo združili znanje in izkušnje strokovnjakov iz različnih industrij, da bi vam pomagali pri soočanju z izzivi, ki jih prinaša digitalizacija oskrbovalnih verig. Osrednje teme dogodka bodo vključevale:

  • Kako se lotiti digitalizacije logistike: pridobili boste vpogled v prve korake in ključne strategije za digitalno preobrazbo logističnih procesov.
  • Kakšno vlogo ima v digitalizaciji IT: kako lahko informacijska tehnologija podpre in pospeši digitalizacijo v oskrbovalni verigi.
  • Varnost oskrbovalne verige: kako zagotoviti varnost procesov in zaščititi občutljive podatke.
  • Usklajevanje programske opreme in procesov v sodobnem skladišču (WMS): kako integrirati sodobno programsko opremo za upravljanje skladišč in optimizirati skladiščne operacije.
  • Urejanje tiskanja etiket: od zasnove do tiskanja z uporabo rešitev, kot sta Loftware in NiceLabel.
  • Povezovalna vloga IT: kako IT lahko deluje kot most med različnimi sistemi in procesi v oskrbovalni verigi.
  • Enostavna uvedba lastnega procesa označevanja izdelkov: kako preprosto implementirati prilagojen sistem za označevanje izdelkov.

Dogodek je namenjen vodstvenemu kadru iz različnih industrij in strokovnjakom s področja oskrbovalnih verig

Pridobili boste lahko dragocena znanja vodilnih kadrov iz različnih industrij ter strokovnjakov s področja oskrbovalnih verig. Z njimi boste lahko delili svoje izkušnje. So pa ti dogodki vedno tudi priložnost za povezovanje s kolegi, začetek novih prijateljstev in poslovnih vezi ter morda celo novih projektov.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da izboljšate svoje poslovanje in se opremite z orodji za prihodnost oskrbovalne verige. Vpišite si datum 25. september v koledar in se pridružite dogodku Špica forum “24”.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več