Življenjski slog
26.08.2024 12:07
Posodobljeno 4 ure nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pepe Unchained je v predprodaji zbral rekordnih 10 milijonov $ – Samo še 2 dni, da si zagotovite najnižjo ceno

Pepe Unchained ($PEPU) je le dva meseca po debiju v predprodaji presegel mejnik 10 milijonov dolarjev.

Ta novi meme kovanec Pepe Unchained z lastnim veriženjem blokov, ki rešuje težave z lastništvom Pepeja, iz tedna v teden premaguje zastavljene cilje financiranja.

Ker se bliža začetek verige Layer 2, kot je napovedal Pepe Unchained na X, bi to lahko pomenilo, da se bo predprodaja kmalu končala. Zato je nakup $PEPU po trenutni znižani ceni vsekakor časovno ugoden.

Trenutno je cena $PEPU 0,0092364 USD, vendar bo v manj kot 48 urah poskočila na 0,00927340 USD.

Pepe Unchained obljublja lažjo pot do lastništva Pepeja, vlagatelji pa so za to navdušeni. Če boste zamudili to priložnost, se boste morda obžalovali, tako kot obžalujete, da pred sedmimi leti niste kupili Bitcoina.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

Trump morda ne bo mogel izpolniti svojih obljub, tudi če bo Musku dal položaj v kabinetu, toda Pepe Unchained zagotovo bo

Donaldu Trumpu se je blagovna znamka kriptovalut resnično obrestovala. Iz sredstev za kampanjo je potegnil okoli 4 milijone dolarjev digitalnega premoženja in občasno mu je uspelo premakniti trg z „zmagami“ svoje kampanje, kot je bila njegova dramatična drža pesti v zraku, potem ko je preživel poskus atentata, ali njegov bučen govor na konferenci o bitcoinih v Nashvillu.

Toda resnica je, da je Trump v preteklosti že dajal drzne obljube, ki se niso vedno uresničile. Se spomnite izjave „Mehika bo plačala za zid“? To se nikoli ni zgodilo. 

In če bi bil ponovno izvoljen, ne računajte na to, da bo že prvi dan po nastopu mandata iz komisije za vrednostne papirje in borzo izrinil Garyja Genslerja.

Čeprav se nekatere obljube lahko izjalovijo, to ne velja za verigo Pepe Unchained’s Layer 2.

Veriga Pepe Unchained Layer 2 se trenutno intenzivno razvija, in ko bo začela delovati – predvidoma takoj po zaključku predprodaje -, bo vlagateljem omogočila, da Pepe dobijo po nižji ceni in s hitrejšimi transakcijami v primerjavi z nerodnima predhodnikoma Pepe ($PEPE) in PepeCoin ($PEPECOIN), ki sta še vedno obtičala na Ethereumu.

Skupna vrednost TVL plasti 2, kot je Pepe Unchained, znaša 37 milijard dolarjev

Kot je navedeno v zgornji objavi X, bo imel Pepe Unchained svoj poseben raziskovalec verige blokov, saj gre za popolnoma novo verigo blokov.

To je odlična novica za zgodnje vlagatelje projekta, saj pomeni, da bo platforma podpirala ustvarjanje žetonov – pomislite na žetone DeFi z motivom Pepe, NFT in druge. Možnosti so neskončne.

In kar je najboljše, $PEPU bo v središču vsega tega, saj ne bo le meme kovanec, temveč bo postal žeton v vsaki transakciji.

Zasnova Pepe Unchained se odlično ujema z razcvetom scene Layer 2, kjer se je skupna vrednost premostitvenih, zunanjih in nativno kovanih žetonov povzpela na 37 milijard dolarjev, kar je za kar 226 % več kot lani.

Velik del te rasti prihaja iz verige Base, še ene plasti 2, ki temelji na Ethereumu in je doživela znatno rast, tako da je celo izzvala Solano za prvo mesto na področju izdaje meme kovancev.

Samo veriga Base ima 16,86-odstotni delež v vrednosti, ki jo spremlja L2Beat, kar pomeni približno 6,27 milijarde dolarjev.

Če bo film Pepe Unchained dosegel uspeh filma Baza, ne moremo vedeti, kako visoko bi se lahko povzpela cena filma Pepe Unchained.

Prav zato jo je zaupanja vredna kriptografska izobraževalna platforma 99Bitcoins na YouTubu uvrstila med najboljše kriptovalute za nakup v tem trenutku.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

Zgodnji vlagatelji Pepe Unchained lahko svoje imetje $PEPU povečajo za 200 % letnega donosa (APY)

To je dirka, da postaneš kit $PEPU. Tisti, ki so v prvi polovici leta 2024 kopičili žetone $PEPE, uspevajo tudi, ko je celoten trg v padcu.

Zgodnji vlagatelji v $PEPU bodo v podobno zavidljivem položaju, ko bo Pepe Unchained uvrščen na glavne borze.

Če torej želite doseči status kita, zastavite svoje imetje $PEPU za impresiven 200-odstotni letni donos (APY).

Če še niste vstopili v predprodajo $PEPU, obiščite spletno mesto Pepe Unchained. Povežite svojo denarnico in kupite $PEPU z ETH, USDT ali BNB. Sprejete so tudi kreditne kartice.

Pepe Unchained je opravil temeljite revizije družb Coinsult in SolidProof, ki zagotavljajo, da njegova pametna pogodba ne vsebuje zlonamerne kode ali kritičnih težav.

Bodite na tekočem z najnovejšimi novicami o Pepe Unchained tako, da se pridružite njeni skupnosti na X in Telegramu.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem ClickoutMedia.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več