Življenjski slog
23.08.2024 12:12
Posodobljeno 1 dan nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ali je Dogecoin pripravljen na nov vzpon? Vlagatelji iščejo tudi novejše memecoine


Dogecoin, največji memecoin na svetu, je postal vroča tema pogovorov v družbenih medijih, saj mnogi ugibajo o pomembnih posodobitvah in gibanju cene projekta v prihodnjih mesecih.

Medtem ko je na trgu ogromno ljudi, ki iščejo novejše memecoine z velikim potencialom, je nenadno povečanje priljubljenosti Dogecoina spravilo vlagatelje v zagato glede tega, ali naj vlagajo v DOGE ali v druge projekte.

Čeprav je Dogecoin še vedno dobra naložba za navdušence nad memecoini, njegova velika tržna kapitalizacija pomeni tudi, da so donosi, kakršni so bili v zadnjem obdobju bikovskega vzpona, morda nerealni. Prav zato se zdi, da si številni vlagatelji želijo najti naslednji Dogecoin – projekt, ki ima nižjo tržno kapitalizacijo, vendar ima potencial, da doseže nove visoke donose.

1. Crypto All-Stars združuje Dogecoin in druge vodilne memecoine

Zdi se, da je Crypto All-Stars, trendovska predprodaja novih memecoinov, na seznamu vseh, predvsem zaradi privlačne zasnove spletne strani, na kateri je več priljubljenih maskote memecoinov. Projekt, ki sta ga revidirali dve neodvisni agenciji, SolidProof in Coinsult, temelji na verigi Ethereum in je trenutno v fazi predprodaje, ki vlagateljem omogoča, da se z memecoini oskrbijo po znižani ceni.

Glavna ponudba projekta je trenutno MemeVault, kjer lahko vlagatelji zastavijo nekaj največjih in najbolj priljubljenih memecoinov za vznemirljive nagrade v obliki STARS, lastnega žetona projekta.

Po drugi strani pa bo vlagatelj z vložkom žetonov STARS prejel trikrat večje nagrade, kot bi jih lahko prejel v MemeVaultu. To seveda pomeni, da se bodo člani skupnosti različnih uspešnih memecoinov lahko združili in sodelovali v ekosistemu Crypto All-Stars ter hkrati uživali ugodnosti stakinga na platformi.

Obiščite predprodajo Crypto All-Stars

2. Pepe Unchained – Novi Pepe, ki ponuja hitrejše transakcije od Ethereuma z nižjimi provizijami

Pepe Unchained v svetu kriptovalut pridobiva veliko pozornosti kot meme kovanec z resno tehnološko prednostjo. Zgrajen je na verigi blokov Layer 2 banke Ethereum in ponuja hitrejše transakcije ter nižje provizije, s čimer se razlikuje od drugih meme kovancev.

Projekt je doživel zelo uspešno predprodajo, saj je do zdaj zbral več kot 9,5 milijona dolarjev. Vlagatelje še posebej privlačijo njegove nagrade za vložke, ki se ponašajo z impresivno APY v višini več kot 200 %. 

To skupaj z obstoječo priljubljenostjo Pepejevega mema omogoča projektu močno dolgoročno rast. Z jasnim časovnim načrtom in živahno skupnostjo bi lahko Pepe Unchained potencialno vodil naslednji val uspeha meme kovancev.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

3. Shiba Shootout – Nova Shiba Inu, ki ponuja izjemno visok letni donos in sicer več kot 1000 %

Shiba Shootout združuje vznemirljivost meme kovancev z zanimivim svetom iger za zaslužek (P2E). Ta projekt, ki je postavljen v vesolje z motivom Divjega zahoda, uporabnikom omogoča, da sodelujejo v mobilni igri strelca, zaslužijo nagrade in sodelujejo z zabavno skupnostjo.

Sistem stakinga, imenovan „Cactus Staking“, ponuja izjemen APY v višini več kot 1.000 %, zato je donosna možnost za vlagatelje, ki iščejo visoke donose. 

Čeprav je igra Shiba Shootout še vedno v predprodaji, je že pritegnila veliko pozornosti in zbrala skoraj 1 milijon dolarjev. Shiba Shootout je zaradi kombinacije iger, dejavnosti skupnosti in visokih nagrad edinstven igralec na področju menjalnih kovancev.

Obiščite predprodajo Shiba ShootOut

4. PlayDoge – Nov Doge, ki ponuja igro v slogu Tamagotchija iz 90.let

PlayDoge je še en zanimiv vstop v areno meme kovancev, ki uporabnikom ponuja igrivo, a potencialno donosno izkušnjo.

PlayDoge se osredotoča na združevanje zabave z možnostjo zaslužka, saj je postavljen kot vstopna točka v igre na temo psov. Čeprav se podrobnosti o nagradah za staking in tokenomiki še pojavljajo, ima projekt zaradi svoje povezanosti s širšo skupnostjo Dogecoin in poudarka na igrah velik potencial za rast. 

Ker se trg meme kovancev še naprej razvija, je PlayDoge v dobrem položaju, da pritegne zanimanje tako igralcev kot navdušencev nad kriptovalutami.

Obiščite predprodajo PlayDoge

5. Base Dawgz – Prvi memecoin, ki je zgrajen na več verigah

Base Dawgz izstopa kot kovanec za več verig, zgrajen na blockchainu Base podjetja Coinbase, vendar je združljiv z drugimi večjimi verigami, kot so Ethereum, Solana in Binance. 

Ta interoperabilnost mu daje široko privlačnost, saj omogoča lažje trgovanje in stavljenje na različnih platformah. Projekt je v okviru ICO zbral že več kot 3 milijone dolarjev, zgodnji vlagatelji pa imajo koristi od privlačnega APY v višini več kot 800 %.

Base Dawgz poudarja tudi sodelovanje skupnosti s pobudami, kot je program „refer to earn“, kar še povečuje njegovo privlačnost. 

S svojimi dobrimi rezultati predprodaje in inovativnimi funkcijami bi lahko Base Dawgz postal pomemben igralec na področju meme kovancev.

Obiščite predprodajo Base Dawgz


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več