Odklop od tehnologije
23.08.2024 11:55
Posodobljeno 1 dan nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Straniščni pokrov, kot ga še niste videli: napredna udobnost in higiena

Smartmi pameten straniščni pokrov je sodoben kopalniški dodatek, zasnovan za izboljšanje udobja in higiene. Združuje napredno tehnologijo s premišljeno obliko ter ponuja razkošno in priročno izkušnjo. Pokrov lahko, preden se nanj usedete, ogrejete, poleg tega pa z vodnim curkom poskrbi za higieno ter vašo zadnjico na koncu tudi posuši.
Higiena je v ospredju zasnove straniščnega pokrova Smartmi.
Higiena je v ospredju zasnove straniščnega pokrova Smartmi.

Ogrevan pokrov? Ni problema!

Smartmi pameten straniščni pokrov je zanimiv izdelek, ki ga pri nas sicer nismo vajeni, lahko pa si predstavljamo, da na primer na Japonskem ni nič neobičajnega. Ima IPX4 vodoodporno oceno, ki ščiti napravo pred vodnimi brizgi. Ker lahko pokrov, preden nanj sedete, segrejete, ima vgrajeno tudi zaščito pred pregrevanjem, kar zagotavlja varno uporabo.

Pokrov, ki je pravzaprav napreden bide

Higiena je v ospredju zasnove straniščnega pokrova Smartmi. Razpršilna palica se samočisti, kar zagotavlja brezhibno čistočo po vsaki uporabi. Ima tudi zunanji filter in ločen vodni sistem, ki preprečuje kontaminacijo. Šoba je odstranljiva in izdelana iz antibakterijskih materialov. Ima tudi daljinski upravljalnik, na katerem so vse te funkcije.

Za razliko od tradicionalnih bidejev, ki imajo težave z vzdrževanjem konstantne temperature vode, Smartmi zagotavlja stalno temperaturo tekoče vode, ki bo vedno prijetno topla, a ne prevroča.


Več specifikacij in možnost nakupa najdete NA SPLETNI STRANI Tomtop. Zdaj je na voljo po znižani ceni 176,69 €. Izdelek vam pošljejo iz nemškega skladišča.


Vključuje celo toplo zračno sušenje s štirimi nastavljivimi temperaturami piša. Po čiščenju funkcija toplega zračenja zagotavlja nežno in učinkovito sušenje, kar odpravlja potrebo po toaletnem papirju in povečuje vaše udobje.

Pokrov Smartmi omogoča uporabnikom prilagoditev temperature vode na več nivojih, kar ustreza individualnim potrebam vsakega družinskega člana.

Daljinski upravljalnik

Bidet Smartmi je opremljen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, ki omogoča enostavno upravljanje. Za razliko od tradicionalnih povezanih panelov se daljinski upravljalnik lahko uporablja ročno, kjerkoli v kopalnici.


Več specifikacij in možnost nakupa najdete NA SPLETNI STRANI Tomtop. Zdaj je na voljo po znižani ceni 176,69 €. Izdelek vam pošljejo iz nemškega skladišča.


Pomembni premisleki pri namestitvi

Pred nakupom je pomembno preveriti, ali pokrov ustreza vašemu kopalniškemu prostoru in dimenzijam straniščne školjke. Prav tako se prepričajte, da so zahteve glede napetosti združljive z električnim sistemom, da se izognete morebitnim težavam pri namestitvi.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Tomtop.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več