Poslovne rešitve
07.08.2024 16:00

Deli z drugimi:

Share

Schneider Electric predstavlja pet novih certifikatov v okviru partnerskega programa EcoXpert

  • Partnerski program EcoXpert™ certificiranim partnerjem in strankam zagotavlja dostop do globalnega ekosistema razvoja veščin in kompetenc.
  • Program je zasnovan tako, da izobražuje, podpira in ustvarja priložnosti za sodelovanje. Nove ugodnosti, kot del te osredotočenosti na izobraževanje o kritični infrastrukturi, so bile ustvarjene, da bi zadostile naraščajočemu povpraševanju po bolj specializiranem usposabljanju.
  • Izboljšani certifikati bodo zagotovili ekosistem strokovnega znanja, ki bo Schneiderjevim partnerskim kanalom pomagal postati prva izbira za njihove stranke.

Schneider Electric, vodilno svetovno podjetje na področju digitalne transformacije upravljanja z energijo in avtomatizacije, je napovedalo uvedbo novih industrijskih certifikatov za podatkovne centre in kritično infrastrukturo v okviru svojega partnerskega programa EcoXpert™.

Novi certifikati v okviru programa EcoXpert™, zasnovani za podporo partnerjem Schneider Electric pri pridobivanju industrijskega znanja in veščin, potrebnih za digitalizacijo za bolj trajnostno prihodnost, so osredotočeni na opolnomočenje partnerjev, da postanejo zaupanja vredni svetovalci za rešitve podatkovnih centrov in kritične infrastrukture.

Prednosti izbire usposabljanja za certificiranega partnerja EcoXpert™ so raznolike in pomagajo partnerskim kanalom, da postanejo kakovostna izbira za svoje stranke prek tržne diferenciacije, boljšega pozicioniranja njihovega strokovnega znanja. Na ta način bodo imeli partnerji možnost povečati dobičkonosnost in rast poslovanja, saj so Schneiderjevi certifikati priznani kot zanesljiv znak kakovosti v več panogah.

Novo certificiranje podatkovnih centrov in kritične infrastrukture v okviru partnerskega programa EcoXpert je namenjeno partnerjem, ki sodelujejo pri načrtovanju in gradnji podatkovnih centrov, strokovnjakom za hlajenje in napajanje, sistemskim integratorjem in avtomatizaciji procesov, izvajalcem električnih in strojnih del ter ponudnikom storitev.

»Razvoj partnerskega programa prepoznava stalna izobraževalna prizadevanja v programu EcoXpert. Uvedba novih certifikatov, prilagojenih rešitvam podatkovnih centrov in kritične infrastrukture, odraža našo zavezanost partnerski skupnosti, hkrati pa poudarja odgovornost za gradnjo bolj zelene in varnejše prihodnosti,« je povedal Marc Garner, višji podpredsednik evropskega oddelka Secure Power. »Z opolnomočenjem naših partnerjev prek razširitve trenutnega programa, vključno s temi vodilnimi certifikati, osredotočenimi na podatkovne centre in kritično infrastrukturo, zagotavljamo brezhibno usklajenost z načeli operativne odličnosti in dobrega upravljanja v industriji podatkovnih centrov. Skupaj z našimi partnerji preoblikujemo podatkovne centre, hkrati pa pomagamo širši skupnosti postavljati merila odličnosti pri zagotavljanju storitev in znanja za njihove stranke.«

Pravočasnost usposabljanja strokovnjakov za podatkovne centre je ključnega pomena na hitro razvijajočem se področju tehnologij podatkovnih centrov. Redno usposabljanje in razvoj zagotavljata, da so le ti tekočem z najnovejšim razvojem, kar omogoča uporabo novih orodij v korist strank.

»Povpraševanje po podatkovnih centrih in kritični infrastrukturi doživlja neverjetno rast zaradi pospeševanja aplikacij, ki jih poganja UI,« je povedal Paul Almond, direktor Datacentre UK. »Novi certifikati Schneider Electric združujejo organizacije in proizvajalce, da delijo strokovno znanje in izkušnje, ki jih imamo o vsakem od različnih izdelkov, in izobržujejo o različnih trgih. Upam, da bomo s tem, ko bomo združili to razširjeno družino, zagotovili boljše rešitve za stranke, hkrati pa ohranili odnos med dobaviteljem in kupcem, ki je vedno dobro deloval. Ta pristop sodelovanja je zelo pomemben.«

»Poenotenje ekosistema ne bi moglo priti ob boljšem času,« je dejal John Thompson, izvršni direktor Advanced Power Technology. »Z razvojem tehnologije in napredkom umetne inteligence, ki spodbujata širitev zmogljivosti, je ključnega pomena, da sodelujemo z drugimi ljudmi in drugimi EcoXperti. Z drugimi disciplinami, vključenimi v spremljanje stavb, se zdi integracija podatkovnega centra pravi pristop. Dobili bomo lahko vrsto usposabljan in programe, ki so že na voljo in že dolgo uveljavljeni za EcoXpert.«

Program je zasnovan tako, da izobražuje, podpira in ustvarja priložnosti za sodelovanje. Nove ugodnosti, kot del osredotočenosti na izobraževanje o kritični infrastrukturi, so bile ustvarjene, da bi zadostile naraščajočemu povpraševanju po bolj specializiranem usposabljanju. Vključujejo:

  • Spletno usposabljanje: Nova pot usposabljanja, osredotočena na OBLIKOVANJE in GRADNJO za kritično infrastrukturo, kot so napajanje, hlajenje, implementacija programske opreme in celovite rešitve podatkovnih centrov.
  • Značka in certifikati: Zagotavljanje v industriji priznanih certifikatov kot dokaz kompetentnosti potencialnim strankam omogoča partnerjem, da bolje izstopajo in se razlikujejo na trgu.
  • Dostop do celovitega partnerskega ekosistema: Za pomoč in sodelovanje pri uvajanju novih tehnologij na načine, ki so preveč zapleteni.
  • Dostop do drugih vodilnih certifikatov: Dostop do drugih certifikatov kompetenc in specializacij družbe Schneider Electric poveča možnost razvoja strokovnega znanja za spodbujanje digitalnih, učinkovitih in trajnostnih rešitev za stranke.
  • Partnerski portal: prilagojena spletna izkušnja, ki omogoča neomejen dostop do vseh vsebin, orodij, ugodnosti in usposabljanja.
  • Tehnična predprodajna podpora: prilagojen podporni program, razdeljen po državah, za zagotavljanje tehnične predprodajne podpore (nivo 2 in 3), da se zagotovi ustrezna raven podpore certificiranih partnerjev za podatkovne centre in kritično infrastrukturo.
  • Nadaljnja prodaja storitev in uspešnosti: Podatkovni center s certifikatom EcoXpert in partnerji za kritično infrastrukturo so usposobljeni za nakup in nadaljnjo prodajo storitev z razlikovanjem prek odobrene registrirane priložnosti (ORP program).

Schneider Electric ponuja prilagodljivo in stroškovno učinkovito usposabljanje strank za številne izdelke in rešitve. Tečaji so na voljo v različnih oblikah, vključno s spletnim, virtualnim usposabljanjem in usposabljanjem v učilnici. Raziščite izobraževalne skupnosti Schneider Electric za urnike in lokacije v vaši bližini. Partnerji se lahko pridružijo partnerskemu programu EcoXpert™ tukaj.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Schneider Electric.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,