Obvestila podjetij
25.07.2024 15:00

Deli z drugimi:

Share

Preprosto je ujeti portrete, ki izžarevajo življenje

Huawei Pura 70 Pro prinaša revolucijo v portretno fotografijo z možnostjo zajemanja resničnih in živih portretov, ki so tako jasni, kot bi jih gledali s prostim očesom.

Portretna fotografija zahteva posebno pozornost do detajlov in sposobnost zajemanja trenutka, ki najbolje predstavlja osebo pred objektivom. Huawei Pura 70 Pro vam omogoča, da ujamete vsak detajl – odtenek kože, iskrico v očeh, droben nasmeh – vse z izjemno jasnostjo in ostrino. Ta telefon je popoln za zajemanje portretov vaših najdražjih, prijateljev ali celo popolnih tujcev, saj vsak posnetek pripoveduje zgodbo in ohranja trenutke za vedno.

Tehnologija, ki jo ponuja Huawei Pura 70 Pro, je zasnovana za fotografe vseh ravni. Ne glede na to, ali ste profesionalni portretni fotograf ali ljubiteljski entuziast, vam ta telefon ponuja neverjetne možnosti za ustvarjanje osupljivih portretov. Z njim lahko zajamete bistvo vsake osebe in ustvarite fotografije, ki bodo za vedno ohranjale trenutke in zgodbe vaših najdražjih. S Huawei Pura 70 Pro je vsak portret umetniško delo, ki ga lahko delite s svetom.

Nevenka, si ena izmed petih finalistov Huawei natečaja, med 118 sodelujočimi si zasedla 4. mesto. Bravo! Zanima pa nas, kdaj si prvič prijela fotoaparat v roke in kaj te je navdihnilo za fotografiranje?

Fotografijo sem prvič začela raziskovati kot mlada mamica, ko sem želela zabeležiti dragocene trenutke svojih otrok in naše pustolovščine v naravi. Takrat so bili fotoaparati še na film, kar je bilo izziv, saj si nisem mogla privoščiti vseh funkcionalnosti, ki so danes dostopne. Moj pravi navdih za fotografiranje prihaja iz želje po ohranjanju spominov in lepote, ki me obdaja. Zdaj, ko so se tehnologije razvile, mi telefoni, kot je Huawei Pura 70 Pro, omogočajo, da raziskujem svet skozi nov objektiv in razkrivam podrobnosti, ki jih prej nisem mogla videti.

Kaj te najbolj pritegne pri fotografiji?

Fotografija me najbolj pritegne s svojo sposobnostjo, da zaustavi čas in ohrani trenutke, ki bi sicer izginili. Obožujem, kako lahko skozi objektiv odkrijem skrite lepote in zgodbe, ki jih svet okoli mene skriva. Posebno veselje mi prinaša makro fotografija, kjer imam priložnost raziskati drobne detajle narave, ki se običajno izgubijo v vsakdanjem življenju. V svetu makro fotografije sem popolnoma zatopljena in vsak nov posnetek je kot majhna pustolovščina.

Katera funkcija na telefonu Huawei Pura 70 Pro te je najbolj navdušila in zakaj?

Najbolj me je navdušila funkcija hitrega posnetka in Super Makro. Ti dve funkciji mi omogočata, da ujamem trenutke, ki so prehitri za običajne fotoaparate, ter raziskujem drobne detajle, ki so jih prej videla samo s prostim očesom. Ne bom pozabila trenutka, ko sem posnela pajka, ki zavija svojo žrtev v nit, kar je izjemno fascinantno.

Katere vrste fotografij najpogosteje najdemo v tvoji galeriji na mobilnem telefonu?

V moji galeriji na mobilnem telefonu prevladujejo fotografije narave, makro posnetki in čudoviti trenutki moje družine. Narava mi nenehno ponuja nove motive in vsak obisk narave se spremeni v fotografsko pustolovščino. Makro fotografija je poseben del moje zbirke, kjer raziskujem drobne podrobnosti, kot so kapljice rose na listju ali struktura cvetnih listov.

Kateri je tvoj najljubši motiv za fotografiranje in zakaj?

Moj najljubši motiv za fotografiranje so nedvomno drobni detajli narave. Ponuja mi neskončne možnosti za raziskovanje in odkrivanje. Obožujem, kako lahko z makro objektivom zajamem svet, ki ga večina ljudi ne opazi. Ta posebna perspektiva mi omogoča, da vidim lepoto v majhnih stvareh in se izgubim v svetu, ki je tako bogat z detajli, da se zdi skoraj čaroben.

Kaj meniš o kakovosti portretov, posnetih s tem telefonom?

Kakovost portretov, posnetih s Huawei Pura 70 Pro, je res izjemna. Telefon natančno zajame podrobnosti obraza in barve, kar omogoča, da vsak portret izstopa s svojo edinstveno čarobnostjo. Uporaba naprednih funkcij, kot je zameglitev ozadja, zagotavlja, da so osebe v ospredju jasno vidne, medtem ko ozadje lepo izstopa. Vsak portret ima globino in karakter, kar omogoča, da se osebnost subjekta resnično prikaže.

Si že ujela kakšen nepozaben trenutek z Ultra Lighting kamero? Deli prosim svojo izkušnjo z nami.

Da, Ultra Lighting kamera mi je omogočila zajem neverjetnih nočnih posnetkov. En tak trenutek je bil, ko sem fotografirala nočni krajinski prizor z zvezdami. Kljub šibki svetlobi sem lahko ujela jasne in barvite posnetke, ki so osvetlili lepoto nočnega neba. Ta funkcija mi je omogočila, da sem brez težav ujela trenutke, ki jih brez takšne tehnologije ne bi mogla.

Kako pogosto uporabljaš Ultra Lighting Super Makro funkcijo in kaj najraje fotografiraš z njo?

Ultra Lighting Super Makro funkcijo uporabljam pogosto, saj mi omogoča, da zajemam detajle, ki so običajno skriti. Najraje fotografiram naravne elemente, kot so kapljice rose, teksture cvetov ali celo drobni insekti. Ta funkcija mi omogoča, da raziskujem in dokumentiram lepoto narave v vseh njenih majhnih, a pomembnih podrobnostih. Vsakič, ko uporabljam to funkcijo, odkrijem nekaj novega in osupljivega.

Kakšne so tvoje fotografske ambicije za prihodnost?

Moje fotografske ambicije za prihodnost vključujejo nadaljnje raziskovanje in poglabljanje v svet makro fotografije ter ustvarjanje edinstvenih umetniških del, ki izpostavljajo lepoto narave. Želim si tudi sodelovati v razstavah in projektih, kjer bom lahko delila svoje delo z drugimi in mogoče navdihnila še koga, da raziskuje svet okoli sebe z enakim čudenjem in radovednostjo.

Katero fotografijo, posneto s Huawei Pura 70 Pro, si ponosno delila s prijatelji in družino?

Vsekakor fotografijo pajka, ki zavija svojo žrtev, saj je to izjemen prikaz podrobnosti in sposobnosti Huawei Pura 70 Pro. Ta posnetek je zares edinstven, saj razkriva detajle, ki jih običajno ne bi opazili, in je prava manifestacija mojega navdušenja nad makro fotografijo. Moji prijatelji in družina so bili navdušeni nad tem, kako jasen in informativen je ta posnetek.

Kako bi opisala svojo celotno izkušnjo s Huawei Pura 70 Pro v treh besedah?

Nepričakovana, navdihujoča, edinstvena.

Izjemni telefon Huawei Pura 70 Pro predstavlja Huaweijevo vizijo združevanja mode in tehnologije (Fashion Forward). Z njim lahko povežete tudi uro Watch Fit 3, kar vam omogoča še bolj unikatno in prefinjeno izražanje vaše osebnosti..

Huawei letošnje poletje res preseneča! Sedaj so, poleg že kopice naprav, ki nas navdušujejo v zadnjih dveh mesecih (Huawei Watch 4 Pro Spece Edition, Watch GT 4 v zelenih tonih s premerom ohišja 41 milimetrov, športna zapestnica Huawei Band 9 in že omenjeni premijski telefon Huawei Pura 70 Pro), v Sloveniji na voljo tudi najnovejše slušalke Huawei FreeBuds 6i, ki so prav tako povezljive tako z Android kot iOS operacijskim sistemom.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več