Slika, tv, avdio
19.07.2024 05:12
Posodobljeno 1 dan nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prenosni CD predvajalniki še niso rekli zadnje

Pri podjetju FiiO so pripravili moderen prenosni CD predvajalnik, ki bo prepričal nostalgike. Gre za prenosni predvajalnik FiiO DM13 Discman.
Foto: FiiO
Foto: FiiO

Obožuješ glasbo in želiš iz svojih zgoščenk oziroma CD-jev iztisniti kar najbolj kvaliteten zvok? Potem si omisli najnovejši CD predvajalnik podjetja FiiO, ki zagotavlja nepozabne glasbene užitke. Tu gre za prenosni predvajalnik FiiO DM13, ki bo prepričal predvsem nostalgike.

Novost je kompaktna in v celoti izdelana iz aluminija. Poleg tega je na voljo v več barvnih odtenkih. Ima seveda tudi 3,5-milimetrski priključek za slušalke, kar bo zagotovo razveselilo mnoge. Slušalke lahko povežemo tudi brezžično, in sicer preko tehnologije Bluetooth.

Prenosni predvajalnik FiiO DM13 za nameček podpira še bogato paleto avdio tehnologije. Med njimi najdemo podporo za Qualcomm aptX, aptX HD in SBC. Novost seveda podpira predvajanje tako klasičnih glasbenih zgoščenk, kot glasbenih datotek FLAC, WAV, WMA, AAC in MP3.

V zanimivi predvajalnik je seveda vgrajena baterija. Ta zagotavlja do osem ur glasbenih užitkov. Polnimo pa jo preko vmesnika USB-C. Novi predvajalnik FiiO DM13 CD bo na voljo za prodajo od septembra letos, a žal ne bo poceni. Zanj bo namreč treba odšteti kar preračunanih 164 evrov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
android

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več