Življenjski slog
04.07.2024 13:00

Deli z drugimi:

Share

Električna žaga za obrezovanje za dobrih 25 €

Žage so vsakemu mojstru in mojstrici izredno dobro poznane, vključno z ljubitelji računalništva in elektronike. Tu vedno bolj prihajajo v ospredje električne žage, saj so priročne za uporabo in jih lahko uporabljamo praktično povsod. Na spletni strani www.tomtop.com lahko dobite priročno električno žago za ugodnih 26,96 €.

Ta električna žaga se od drugih vrst verižnih žag razlikuje po svoji primerni velikosti in lahkotnosti, kar omogoča lažje držanje in uporabo, kar je primerno za večje število ljudi. Ergonomski ročaj je zasnovan tako, da omogoča enoročno uporabo in dolgotrajno delo, brez utrujenosti rok. Zahvaljujoč brezžični zasnovi je žaga lahka, prenosljiva in enostavna za prenašanje ter žaganje lesa kjerkoli. Veriga žage je bila podvržena globokemu kaljenju pri visokih temperaturah, kar ji daje ostre zobe, večjo odpornost na obrabo in zagotavlja gladko rezanje.

Z visoko delovno učinkovitostjo, visoko natančnostjo pozicioniranja, nizkim nivojem hrupa omogoča boljšo uporabniško izkušnjo. Hitrost rezanja je hitra, kar omogoča praktično uporabo z nizko porabo energije ter stabilnostjo in visoko zmogljivostjo. Ta električna žaga je zanesljivo orodje, ki vam bo olajšalo različna opravila rezanja lesa.

Več pa TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem TomTop.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667