Varnost
21.06.2024 11:47
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Protivlomna vrata Vovko: že ob pogledu nanje si tat premisli

Varnost doma se začne z vhodnimi vrati. Predvsem, ko vas ni doma, so prvi branik vsega, kar imate. Lahko pa pot k večji varnosti začnete s pametno elektronsko ključavnico.
Vir: Vovko
Vir: Vovko

Varnost doma je ena pomembnejših stvari in zadnje, kar si želimo, je priti z dopusta in pospravljati za nepridipravi ter ugotavljati, kaj vse so nam odtujili. Včasih se spozabimo ali pa si mislimo »meni se to že ne more zgoditi«, a vsi smo varnostno ranljivi. Preden se odpravimo na dopust ali potovanje je najmanj, kar lahko storimo to, da poskrbimo za varnost svoje nepremičnine.

Poskrbite za varnost svojega doma

S protivlomnimi vrati Vovko zaradi posebnih ojačitev in inovativnih tehničnih rešitev poskrbite za najvišjo varnost svojega doma.

Imajo kvalitetno jekleno konstrukcijo vratnega krila in podboja, ki je zelo odporna na poskuse vloma, vtara so obložena z lesenimi paneli, v konstrukcijo pa sta vgrajeni toplotna in zvočna izolacija. Kakovostna tesnila dodatno onemogočajo uhajanje zraka in vdor vlage. Poslovite se torej od poslušanja hrupa s hodnika in uhajanja toplote iz stanovanja.

Osnovna konstrukcija protivlomnih vrat Vovko je izdelana s pomočjo visokotehnoloških procesov, kot sta robotsko varjenje in laserska meritev odstopanj. Strokovnjaki vrata ročno sestavijo in preizkusijo, prilagodijo vašim željam in na koncu strokovno vgradijo.

Ključna sta tudi popolna varnostna oprema in okovje, in sicer večtočkovna ključavnica, ki se blokira ob poskusu vloma in ima dodatne fiksne zatiče.

Vrata iz serije PLATINUM so na voljo v številnih barvah po RAL barvni lestvici in različnih obdelavah lesa. Izberete lahko tudi različen izgled notranjega in zunanjega dela protivlomnih vrat in s tem poskrbite, da se bodo zunaj odlično zlivala z okolico, v notranjosti pa sovpadala z vašim interierjem. Certificirana protivlomna vrata Vovko ponujajo neprekosljivo razmerje med kakovostjo in ceno.

Poleg občutka varnosti takšna vrata učinkujejo tudi preventivno, saj si bo nepridiprav ob pogledu nanje najverjetneje premislil in poiskal lažjo žrtev.

Večnamenska varnostna vrata (za kleti)

Premoženje pa zagotovo shranjujete tudi v kleti, kolesarnici … zato je pomembno, da poskrbite za zaščito teh prostorov z večnamenskimi varnostnimi vrati. Varnost je posebej pomembna prav zdaj, ko se vsi počasi odpravljamo na počitnice, nepridipravi pa imajo posledično lažje delo. Večjih predmetov, kot so npr. kolesa, skiroji, motorji, smuči, pa tudi orodje in druge stvari večjih vrednosti, običajno ne vzamete s seboj, zato je pomembno da jih zaščitite s kvalitetnimi vrati. Večnamenska varnostna vrata Vovko imajo v primerjavi z drugimi povečano protivlomno zaščito in moderen izgled. Primerna so za notranjo in zunanjo uporabo: npr. za kleti, kolesarnice, stranske vhode, shrambe, vrtne lope … Da se boste na dopustu počutili varno in brezskrbno, si zagotovite varnostna vrata Vovko.

Pametne ključavnice SALTO

Eno boljših rešitev za varnost doma predstavljajo tudi sistemi elektronskega zaklepanja, ki omogočajo, da prostore zaklenemo ali odklenemo na daljavo. Z elektronskimi ključavnicami Salto KS, Keys as a Service, boste imeli ves čas nadzor nad tem, kdo in kdaj vstopa skozi posamezna vrata, dostop lahko tudi časovno omejite, tako da določen uporabnik dobi pravico samo takrat, ko jo potrebuje. Sistem seveda omogoča tudi pregled za nazaj. Proces dodeljevanja in odvzema elektronskih ključev posameznikom je sila preprost in enostaven. Dodatna prednost je tudi ta, da elektronska kontrola dostopa zmanjša skrbi in predvsem stroške, ki nastanejo v primeru izgube posameznega ključa.

Elektronske ključavnice imajo poleg preprostosti uporabe daljšo življenjsko dobo v primerjavi z mehaničnimi. Če jih združimo s protivlomnimi vrati, smo za varnost na vhodu v stanovanje ali hišo naredili vse, kar smo lahko.

Je pa ena izmed prednosti pametnih ključavnic SALTO ta, da jih lahko vgradimo tudi na obstoječa vrata, torej so primerne za katerikoli vhod – tudi vaš.

Salto KS deluje v oblaku, zagotavlja fleksibilen sistem za nadzor dostopa, ki ne potrebuje namestitve programske opreme, uporabnik pa v primerjavi s popolnoma ožičenimi elektronskimi izdelki z njim nima dodatnih stroškov. Vse, kar potrebuje je naprava, s katero se lahko poveže na internet, saj preko nje dostopa do platforme. S tem sistemom lahko vrata odklepate in zaklepate brezstično in brezžično, a vam sistem kljub temu zagotavlja popolno varnost in zaščito.

Kaj pa sef?

V podjetju Vovko poskrbijo za celovito varnost vašega imetja – zato si lahko omislite tudi sef. Nudijo vse od majhnih varnostnih škatel za na pot do manjših in zelo konkretnih trezorjev za dom, ki bodo varno hranili vaše najdragocenejše imetje. Ko smo na dopustu, je namreč zelo pomembno, da lahko damo skrbi na pašo in uživamo v prostem času in brezskrbnosti.

Za več informacij pokličite na brezplačno številko 080 30 09, obiščite spletno stran www.vovko.si ali pa pišite na info@vovko.si. Obiščete jih lahko tudi v salonu na Setnikarjevi 1 v Ljubljani in si v živo ogledate vrata in ostale rešitve iz njihove ponudbe. Če razmišljate o novih vratih, se s strokovnjaki podjetja Vovko dogovorite za brezplačno izmero, na podlagi katere vam bodo pripravili neobvezujočo ponudbo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Vovko

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VOVKO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VOVKO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VOVKO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več