Namizni računalniki
17.05.2024 07:34
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mini računalnik Ninkear za samo 145 €

Zakaj so mini računalniki priljubljeni? Mini računalniki so majhni in lahki, kar omogoča enostavno prenašanje in namestitev v različnih okoljih. Lahko jih postavite na pisalno mizo, za monitor, ali jih celo pritrdite na zadnjo stran monitorja, kar prihrani prostor. Zaradi manjših komponent in naprednih tehnologij so mini računalniki pogosto energijsko učinkovitejši kot tradicionalni namizni računalniki. To pomeni nižje stroške energije in manjše segrevanje.

Predstavljamo vam mini računalnik Ninkear, popoln za tiste, ki potrebujejo zmogljivo in kompaktno računalniško rešitev. Na spletni strani www.tomtop.com je trenutno na voljo za samo 145,31 €, če boste plačali s PayPalom. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

Glavne značilnosti

Mini računalnik Ninkear poganja Intelov procesor N95, ki omogoča največjo turbo frekvenco 3,4 GHz. Ta procesor zagotavlja gladko in hitro delovanje, kar je idealno za vsakodnevna opravila in zahtevnejše naloge.

Opremljen je z 8GB DDR4 pomnilnika in 256GB SSD diska, kar omogoča enostavno večopravilnost in hitro shranjevanje podatkov. S tem mini računalnikom lahko brez težav upravljate z več aplikacijami hkrati.

Mini računalnik Ninkear je opremljen z Intelovo integrirano grafično kartico, na katero lahko povežete tudi 4K zaslon, sama zmogljivost pa zadošča za vsakdanjo rabo in igranje bolj osnovnih iger. Z različnimi tehnologijami hlajenja, vključno z notranjim hlajenjem komponent in rednim hladilnim ventilatorjem, Ninkear zagotavlja stabilnost tudi pri visokih obremenitvah. To pomeni, da bo vaš računalnik deloval gladko in zanesljivo tudi pri zahtevnejših opravilih.

Mini računalnik Ninkear ponuja številne priključke, vključno z LAN, HDMI, USB 3.0*2, Type-C in priključkom za slušalke.

Za še več obiščite www.tomtop.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem TomTop.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več