Življenjski slog
09.05.2024 15:45

Deli z drugimi:

Share

Robotski čistilec oken Liectroux za ugodnih 83 €

Robotski čistilec oken je priročna naprava, ki je lahko zelo priročna v sodobnih gospodinjstvih, kjer se stremi k hitremu in učinkovitemu čiščenju. Prihranek časa in energije, ki ga ponujajo ti avtomatizirani pomočniki, omogoča, da se osredotočimo na pomembnejše naloge ali preprosto uživamo v prostem času. Liectroux HCR-09 je zelo zanimiv robotski pomočnik, saj ponuja zanesljivost in napredno tehnologijo po zelo ugodni ceni. Na spletni strani www.tomtop.com ga lahko dobite za 83,69 €. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

Glavne značilnosti

  • Z močno sesalno močjo 2800Pa in tremi načini čiščenja lahko naprava učinkovito očisti različne površine.
  • Sistem dvojnih diskov omogoča simulirano gibanje ročnega brisanja, ki s krožnimi in zasukajočimi gibi temeljito odstrani umazanijo s stekla.
  • A-kolo najprej odstrani večino plavajočega prahu, B-kolo pa odstrani umazanijo in vodne madeže.
  • Zahvaljujoč brezkrtačnemu motorju, izdelanemu na Japonskem, Liectroux HCR-09 ponuja hitro čiščenje s hitrostjo do 5 minut na kvadratni meter. Močna sesalna moč zagotavlja stabilno delovanje brez zdrsa ali premikanja.
  • Gost vlaknasti material učinkovito odstranjuje vse vrste umazanije in omogoča ponavljajočo uporabo za zmanjšanje stroškov in okoljsko odgovornost.
  • Primeren je za vse vrste stekel, ne glede na debelino, vključno z ogledali, lesenimi ploščicami, marmornatimi stenami, hišnimi okni in okviri iz stekla.
  • Zagotavlja napajanje še 20 minut po izpadu elektrike oskrbe za dodatno varnost.

Še več pa na spletni strani www.tomtop.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem TomTop.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več