Življenjski slog
26.03.2024 11:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sodelujte v nagradni igri in osrečite sebe ali svojo partnerko

Zmagovalci so bili izžrebani, hvala vsem za sodelovanje. Zmagovalci boste v naslednjih dneh dobili elektronsko sporočilo z navodili za prevzem nagrade.


V naši najnovejši nagradni igri imate priložnost osvojiti čudovit paket, poln visokokakovostnih izdelkov, ki bodo vaši koži podarili razkošje in nego, ki si jo zasluži. Podarili bomo kar tri pakete v sodelovanju s Kozmetiko Kahne in sicer bodo vsebovali:

  • najbolj prodajan izdelek Kahne vseh časov, to je Naravno mazilo iz morskih alg (100 ml v tubi), dopolnjen s promo pakiranjem kreme skupaj zapakiran v darilni škatlici s pentljo.

Kozmetika Kahne je znana po svoji predanosti naravnim sestavinam, inovativnim formulam in trajnostnim praksam, zaradi česar je njihova linija izdelkov “must-have” za vsakega ljubitelja lepote. Ne zamudite te izjemne priložnosti! Sodelujte v naši nagradni igri in morda boste prav vi tisti srečnež, ki bo domov odnesel ekskluzivni darilni komplet Kozmetika Kahne. Bodite hitri, sodelujte zdaj in se potegujte za svojo priložnost, da osrečite sebe ali svojo partnerko.

Sodelujete lahko preko spodnjega obrazca. Srečno!

Ker verjamemo, da je med našimi sledilci tudi veliko uporabnikov Kozmetike Kahne, pa vam sporočamo še kodo za 15% popust na vse izdelke, ki velja v spletni trgovini www.kozmetikakahne.com do 7. aprila 2024 in sicer koda je RN15.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Kozmetika Kahne.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več