Računalništvo, telefonija
Tiskalniki in skenerji
05.02.2024 15:45

Deli z drugimi:

Share

Epson je predstavil svoj prvi kompaktni ploski UV-tiskalnik za industrijo promocijskih izdelkov

Epsonov ploski UV-tiskalnik SC-V1000 formata A4 podjetnikom in majhnim podjetjem ponuja kompakten in cenovno ugoden način izdelave visokokakovostnih natisov na različnih podlagah.

Epson je izdelal ploski UV-tiskalnik A4 vstopnega razreda, ki je posebej prilagojen potrebam malih podjetij v industriji promocijskih izdelkov. Zelo kompakten in cenovno dostopen tiskalnik SureColor V1000 lahko tiska na skoraj vse trde površine, zato je idealen za izdelavo promocijskih in personaliziranih izdelkov. Tiskalnik SC-V1000 bo zanimiv za številna podjetja in podjetnike, od trgovcev na drobno s fotografijami in proizvajalcev drobnega blaga do tiskarn z rešitvami za e-trgovino in ponudnikov turističnih znamenitosti, kot so tematski parki.

SC-V1000, ki temelji na Epsonovi nagrajeni tehnologiji SureColor, lahko neposredno tiska na številne podlage debeline do 70 mm, vključno z akrilom, polikarbonatom, PVC, aluminijem, kovino, poliestrom, penasto ploščo, stirenom, lesom in kamnom. SC-V1000 ima integriran sistem črnila s šestimi barvami (CMYK ter bela in lak) in omogoča izjemno natančno tiskanje in podrobne izpise, ki jih je mogoče preprosto prilagoditi. Tiskalnik je zelo kompakten (zunanje mere 699 mm x 699 mm), zato ga zlahka namestite na večino standardnih delovnih miz in pultov. Poleg tega na hrbtni strani ne zahteva prostega prostora, zato ga lahko postavite v kote ali ob steno.

Tiskalnik SC-V1000 je zasnovan tako, da je cenovno dostopen za mala podjetja, poleg tega pa je izredno enostaven za upravljanje in vzdrževanje, saj ima samodejni sistem čiščenja, ki se aktivira prek intuitivnega in preprostega zaslona na dotik in odpravlja potrebo po ročnem vzdrževanju. Zaradi uporabe Epsonovega sistema zamenljivih paketov črnila (RIPS) je zamenjava črnil izjemno preprosta. Tiskalnik ima standardno vgrajen sistem za filtriranje zraka in funkcijo za zmanjševanje neprijetnih vonjav. Model SC-V1000 ponuja možnosti povezovanja prek USB ali Wi-Fi, priložena pa je tudi programska oprema Epson Edge Print RIP, povezava z Epson PORT in triletna garancija, ki zagotavlja miren spanec.

“Epson z veseljem vstopa na trg ploskih UV-tiskalnikov za tiskanje oznak. Stavimo na model SC-V1000 z majhnimi zunanjimi merami,” je dejal Marko Đurić, vodja prodaje komercialnih in industrijskih tiskalnikov, Epson Srbija: “Zasnovan je bil z mislijo na trg promocijskega blaga, saj gre za kompakten in cenovno dostopen ploski tiskalnik UV LED za označevanje z vrsto edinstvenih Epsonovih funkcij, ki omogoča visokokakovostno tiskanje na širok nabor medijev.”

Tiskalnik SC-V1000 bo od julija 2024 na voljo po vsej Evropi pri Epsonovih prodajalcih.

Več na www.epson.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Epson tiskalniki Epson

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EPSON
Za več informacij so vam na voljo pri EPSON
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EPSON? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več