Pametne ure
Življenjski slog
15.12.2023 10:30

Deli z drugimi:

Share

Športna ura za rekreativce za manj kot 30 €

V zadnjih letih so športne ure postale izjemno priljubljene, saj združujejo napredno tehnologijo in eleganten dizajn z uporabno funkcionalnostjo, ki podpira zdrav življenjski slog. Ena takšnih je tudi športna ura DM50, ki predstavlja dobro kombinacijo sodobne tehnologije in praktičnosti. Pri prodajalcu Cafago jo lahko dobite za ugodnih 26,31 €.

Športna ura DM50 se ponaša z velikim 1.43-palčnim AMOLED HD zaslonom na dotik, ki zagotavlja kristalno čisto sliko in omogoča enostavno uporabo. Z možnostjo povezave Bluetooth ne samo, da lahko opravljate klice neposredno iz ure, ampak tudi poslušate glasbo, kar je idealno za tekače ali kolesarje, ki želijo ostati povezani brez nošenja telefona.

Ura DM50 je opremljena z natančnim zdravstvenim monitorjem, ki beleži podatke o srčnem utripu, kisiku v krvi in spanju. Ti podatki so ključni za spremljanje in prilagajanje vašega življenjskega sloga za boljše zdravje. Poleg tega vključuje napredni sledilnik telesne aktivnosti, ki podpira več načinov gibanja in omogoča celovito snemanje vaših vadbenih podatkov, kar vam pomaga pri bolj znanstvenem pristopu k vadbi.

DM50 nudi tudi funkcijo pametnega opomnika, ki po povezavi s telefonom sinhronizira prikaz sporočil, klicev ali obvestil iz družabnih omrežij, s čimer zagotavlja, da ne zamudite pomembnih informacij. Poleg tega ima ura dolgotrajno baterijo s kapaciteto 400 mAh, ki skupaj z nizko porabo energije zagotavlja dolgotrajno uporabo.

Za športnike in avanturiste je ključnega pomena tudi njena vodoodpornost IP68, ki omogoča nošenje ure med umivanjem rok, v dežju, pri potenju ali drugih vodnih dejavnostih. Ura DM50 podpira večjezično uporabo, kar je idealno za uporabnike po vsem svetu, in ponuja bogato izbiro uporabniško definiranih številčnic, ki se prilagajajo različnim stilom in potrebam.

Vse te lastnosti športne ure DM50 jo delajo privlačno za tiste, ki iščejo zmogljivo in vsestransko napravo, ki podpira tako njihov aktiven življenjski slog kot tudi vsakodnevne potrebe. Več o športni uri na www.cafago.com.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več