Življenjski slog
18.11.2023 13:30

Deli z drugimi:

Share

3D tiskalnik Artillery znižan na manj kot 170 €

Artillery Sidewinder-X2 3D tiskalnik predstavlja izjemno združitev preprostosti DIY in visoko zmogljivih sposobnosti, kar ga dela vznemirljiv dodatek v svet 3D tiskanja. Sestavljanje tega tiskalnika je zelo preprosto, saj potrebujete le nekaj minut, da postavite njegovo vse-v-enem strukturo. Na spletni strani TomTop je trenutno na voljo za 168 €.

3D tiskalnik Artillery Sidewinder X-2: glavne značilnosti

Z visoko stopnjo integracije, stabilnim delovanjem in enostavnim vzdrževanjem Artillery postavlja standard za tovrstno industrijo. Hitrost tiskanja znaša od 60 mm/s do 150 mm/s. Podpira filamente, kot so PLA, ABS, PVA, HIPS in nekatere druge. Šoba naredi izdelek hitreje in bolje od predhodnikov. Ob tem je njegovo delovanje tiho tudi pri večjih obremenitvah. Ekstruder Titan z močnejšim iztiskanjem poskrbi za stabilno dovajanje filamentov. Prostor, namenjen tiskanju, je velik 300 mm x 300 mm x 400 mmin zagotavlja več prostora za vašo ustvarjalnost.

3D tiskalnik Artillery Sidewinder X-2: glavne značilnosti Z visoko stopnjo integracije, stabilnim delovanjem in enostavnim vzdrževanjem Artillery postavlja standard za tovrstno industrijo. Hitrost tiskanja znaša od 60 mm/s do 150 mm/s. Podpira filamente, kot so PLA, ABS, PVA, HIPS in nekatere druge. Šoba naredi izdelek hitreje in bolje od predhodnikov. Ob tem je njegovo delovanje tiho tudi pri večjih obremenitvah. Ekstruder Titan z močnejšim iztiskanjem poskrbi za stabilno dovajanje filamentov. Prostor, namenjen tiskanju, je velik 300 mm x 300 mm x 400 mmin zagotavlja več prostora za vašo ustvarjalnost.

Več na spletni strani TomTop.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710