Avtomoto
06.11.2023 07:00

Deli z drugimi:

Share

CYBEX je dvakratni zmagovalec testa ADAC za najvarnejši otroški avtosedež

Avtosedeža CYBEX Cloud T i-Size + Base T in Solution T i-Fix sta postala zmagovalca testa ADAC za oktober 2023, skupaj s Sirona T i-Size, ki je prejel najboljše ocene v kategoriji otroških sedežev od rojstva do 4 let.

Cloud T i-Size + Base T: Z ergonomskim, popolnoma ležečim položajem, ko se uporablja za potovanje, ali ležečim položajem s T bazo, je Cloud T i-Size popoln sopotnik za otroke od rojstva do dveh let. Ta avtosedež zagotavlja udobje za otroka na vsakem koraku zahvaljujoč inovativnemu kroženju zraka v vseh smereh in ponuja prilagodljivost, ki jo potrebujejo vse družine.

Sirona T i-Size + Base T: Gre za najboljšo rešitev od rojstva do 4. leta starosti. Ta avtosedež, obrnjen nazaj, zagotavlja vrhunsko zaščito, zmanjšuje tveganje za poškodbe glave ali vratu ter izboljšuje varnost za 50 %**. S sistemom za 360-stopinjsko vrtenje za preprost vstop in izstop ter enostavno prilagajanje z eno roko Sirona T i-Size združuje razkošno udobje in vrhunsko funkcionalnost, hkrati pa zagotavlja udobje otroku zahvaljujoč inovativnem vsestranskem kroženju zraka.

Solution T i-Fix:  Vrhunski varnostni sedež za otroke do 12. leta starosti. Patentiran vzglavnik tega avtosedeža, nastavljiv po višini in širini, pomaga ohranjati otrokovo glavo v zaščitenem položaju – to je 7-krat varneje, kot če bi padla iz varnostnega območja sedeža***. Z napredno zaščito pred bočnimi trki in vsestranskim kroženjem zraka je Solution T i-Fix izbira staršev, ki želijo le najboljše za svojega otroka.

Ta zadnji uspeh je prišel po izjemnem rezultatu avtosedeža Anoris T i-Size, ki ga je ADAC leta 2022 razglasil za najvarnejšega. Anoris T i-Size ima prvo integrirano zračno blazino za celotno telo, ki v primeru frontalnega trka zagotavlja 50 % več varnosti kot naprej obrnjen otroški avtosedež****.

Odkar je bil ustanovljen CYBEX, je naša srčna želja prispevati k varnosti naših otrok. Zato smo veseli ocen izdelkov T-Line v zadnjih testih ADAC, saj potrjujejo naše zaveze najvišjim standardom kakovosti in varnosti. Več kot 500 osvojenih nagrad nas motivira, da premikamo meje še dlje in naredimo naše izdelke še varnejše”, je povedal Johannes Schlamminger, izvršni direktor podjetja CYBEX.


** V primerjavi z enakim naprej obrnjenim sedežem; rezultati internega testiranja z uporabo ADAC-ovih meril za frontalni trk.

*** V primerjavi z glavo zunaj varnostne cone z istim izdelkom (HIC 36), glede na merila ADAC za bočni trk (27 km/h).         

**** Rezultati internega testiranja z uporabo ADAC-ovih meril za frontalni.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cybex Alert.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več