Življenjski slog
30.08.2023 14:05

Deli z drugimi:

Share

Pametni pralni stroj Samsung: ogromen boben in napredne tehnologije okoli njega

Danes tehnološki napredek prevzema vsa področja življenja, vključno z vsakodnevnimi opravili, kot je pranje perila.
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Pralni stroji so doživeli izjemen razvoj, ki je pripeljal do naprednih modelov, kot je Samsung WW11BB944DGHS7, ki združuje moč, učinkovitost in pametne funkcije za optimalno pranje.

Upravljate ga lahko tudi s pametnim telefonom

Samsungov  pralni stroj je opremljen z velikim bobnom, ki lahko sprejme do 11 kilogramov perila. Zunanje dimenzije 85 cm x 60 cm x 60 cm kljub ogromnemu bobnu omogočajo enostavno namestitev v prostor. Ena izmed ključnih značilnosti tega modela je pametno pranje z umetno inteligenco preko aplikacije SmartThings, ki omogoča nadzor na daljavo prek Wi-Fi povezave. Deluje tako na napravah z operacijskim sistemom Android kot Applovim iOS.

Napredne funkcije tega stroja poenostavljajo pralni proces in izboljšujejo rezultate pranja. Tehnologija za samodejno prilagajanje porabe vode in detergenta glede na obremenitev perila predstavlja velik korak k trajnostnemu pranju, medtem ko tehnologija QuickDrive omogoča razpolovitev časa pranja, kar je v današnjem hitrem tempu življenja neprecenljivo. Medtem predal za samodejno dodajanje detergenta samodejno porazdeli pravo količino detergenta in mehčalca za posamezno pranje. Ima ločene razdelke za vsakega od njih, čeprav lahko oba uporabite za detergent, tako da ga ni treba znova polniti po vsakem pranju.

Umetno inteligentno pranje

Verjetno se sprašujete, kaj ima umetna inteligenca s pranjem? Umetno inteligentna funkcija AI Ecobubble omogoča pranje pri nižjih temperaturah, ki prihrani energijo, a kljub temu učinkovito odstranjuje madeže. Ne porabi zgolj manj energije, temveč tudi manj vode in praška. Pranje na osnovi umetne inteligence uporablja napredno zaznavanje teže in mehkobe tkanine ter nenehno spremlja stopnjo umazanosti perila, čemur prilagaja delovanje.

Prav tako lahko izberete pranje s higiensko paro, kar je posebej koristno za alergike. Higienska para se sprosti iz dna bobna in odstrani trdovratno umazanijo, večino bakterij in alergene, ki izhajajo iz pršic hišnega prahu.

Pralni stroj Samsung WW11BB944DGHS7 se ponaša z digitalnim inverterjem, ki združuje vzdržljivost, moč in tiho delovanje. Njegovo energetsko učinkovitost potrjuje energijski razred A, pri čemer najvišja hitrost centrifugiranja (1400 obr./min) zagotavlja odlično ožemanje ob minimalnem hrupu, ki ne bo presegel 72 dB.

Učinkovito in napredno pranje

Samsung WW11BB944DGHS7 je napreden pralni stroj, ki za optimizirano pranje združuje zmogljivost, inovativne funkcije in pametno tehnologijo. Z velikim bobnom, možnostjo pametnega nadzora prek aplikacije, tehnološkimi inovacijami za boljše pranje in tihim delovanjem predstavlja odlično izbiro za vsakogar, ki si želi učinkovito in napredno izkušnjo pranja perila.

Več o naprednem pralnem stroju Samsung WW11BB944DGHS7 najdete TUKAJ.

Še več ponudbe pralnih strojev si lahko ogledate na spletni strani Enaa.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več