Računalništvo, telefonija
19.08.2009 14:02
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izobraževalni center S&T Slovenija najboljši

S&T Slovenija in njihovi strokovnjaki svetujejo in organizirajo različna izobraževanja v obliki seminarjev, tečajev in delavnic z več kot 20 različnih področij.
S&T Slovenija in njihovi strokovnjaki svetujejo in organizirajo različna izobraževanja v obliki seminarjev, tečajev in delavnic z več kot 20 različnih področij.

Izobraževalni center S&T Slovenija

je po mnenju tečajnikov najuspešnejši izobraževalni center za izvajanje izobraževanj za Microsoftove programe, zanj pa je S&T Slovenija dobil posebno priznanje s strani podjetja Microsoft Slovenija. Podjetje S&T Slovenija je bilo pri izvajanju Microsoftovih izobraževanj še posebej uspešno na področju izvajanja izobraževanj za Exchange Server, kjer zaseda skoraj 60-odstotni tržni delež, in na področju izobraževanj SCCM (System Center Configuration Manager), kjer je njegov tržni delež več kot 70-odstoten.

Tečajniki, ki so v preteklem letu obiskovali tečaje za programe Microsoft v izobraževalnem centru S&T Slovenija, so svoje visoko zadovoljstvo z njihovo izvedbo izrazili v anketi, ki med drugim meri zadovoljstvo z organizacijo tečaja, kakovostjo programa ter pripravljenostjo in kakovostjo predavateljev. Izobraževalni center S&T Slovenija je za svoje delo v zadnjem letu od korporacije Microsoft dobil tudi posebno priznanje, saj zaseda prvo mesto med šolskimi centri po številu koriščenih kuponov Software Assurance za izobraževanje, ki jih stranke dobijo ob nakupu licenčnih pogodb Microsoftovih storitev. Hkrati zaseda drugo mesto po številu udeležencev tečajev Microsoft. Microsoft je posebej izpostavil tudi uspeh S&T Slovenija na področju izobraževanj za Microsoft Exchange Server, kjer S&T Slovenija zaseda skoraj 60-odstotni tržni delež, in na področju izobraževanj SCCM, kjer S&T Slovenija zaseda več kot 70-odstotni tržni delež.

»Pridobitev posebnega Microsoftovega priznanja je dokaz, da so zaposleni v S&T Slovenija kompetentni in strokovni sogovorniki in predavatelji na področju uporabe Microsoftovih aplikacij, kar so potrdili tudi udeleženci tečajev,« je ob tem povedal Robert Trnovec, predsednik uprave S&T Slovenija.

S&T Slovenija in njihovi strokovnjaki svetujejo in organizirajo različna izobraževanja v obliki seminarjev, tečajev in delavnic z več kot 20 različnih področij. Izobraževanj se na leto v povprečju udeleži preko 500 ljudi. Tokratno priznanje za odličnost šolskega centra S&T Slovenija pa ni prvo – podjetje S&T Slovenija je namreč priznanje za najboljši šolski center s strani podjetja Microsoft dobilo že leta 2006.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več