Spletni brskalniki
18.07.2009 09:51
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mozilla odpravila kritično varnostno ranljivost Firefoxa

Firefox 3.5 se po hitrosti sploh ne more primerjati z Googlovim brskalnikom Chrome.
Firefox 3.5 se po hitrosti sploh ne more primerjati z Googlovim brskalnikom Chrome.

Medtem ko je bil pred nekaj tedni predstavljen spletni brskalnik Firefox, ki je prilezel do različice 3.5, so programerji organizacije Mozilla že pripravili inačico 3.5.1. Marljivi programerji so v novi inačici priljubljenega spletnega brskalnika odpravili nevarno varnostno ranljivost, ki je bila povezana s pogonom za obdelavo JavaScripta.

Brskalnik je priporočljivo nadgraditi na novo različico, saj v kolikor s starejšo inačico naletimo na spletno stran s prednameščeno škodljivo programsko kodo, lahko nepridipravi izvedejo ukaze na daljavo. Mozilla Firefox 3.5.1 je na voljo za dolvleko na spletni strani http://www.mozilla.com/en-US/firefox/, in sicer za operacijske sisteme Windows, Linux in MacOS X.

Lastniki starejše inačice lahko spletni brskalnik nadgradijo ročno s funkcijo samodejne posodobitve (Pomoč, Poišči posodobitve) ali preprosto počakajo na samodejno posodobitev.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Mozzilla Firefox brskalnik

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808