Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Igre
17.08.2023 08:00

Deli z drugimi:

Share

GeekBuying popusti do 70 % za vrnitev v šolo

Spletna stran GeekBuying, kjer pogosto lahko naletimo na odlične popuste na ravno tiste izdelke, ki si jih že dlje časa opazujemo in so bili doslej vedno predraga naložba. V tem trenutku je še toliko večja verjetnost, da boste zase ali najmlajše našli izdelek, ki ga potrebujete doma ali pa za brezskrbno vrnitev v šolo.

GeekBuying na določene izdelke ponuja tudi do 70 % popusta, seveda boste morali imeti srečo, da bo ta popust veljal točno za vaš iskani izdelek. Po prvem pregledu se popusti povprečno gibljejo med 15 in 30 %, kar je še vedno zelo opazna razlika pri končni ceni. Znižane so praktično vse kategorije izdelkov, od tablic, prenosnikov, monitorjev do skirojev, zvočnikov, računalniške periferije, mini računalnike Raspberry Pi in 3D tiskalnikov.

Poleg že uveljavljenih popustov pa lahko uporabite še nekatere kupone.

  • GKB23BTS1 vam omogoča dodatnih 8 % popusta oziroma maksimalno 10 $.
  • GKB23BTS2 pa vam pri nakupih nad 250 $ dodatno zbije ceno za 20 $.
  • Na voljo je še tretji kupon v vrednosti 10 $ na nakupe nad 100 $.

Obiščite spletno stran GeekBuying, pobrskajte po različnih kategorijah in morda najdete ravno tisto, kar iščete ali pa morda potrebujete in se tega niti ne zavedate.

Promocijsko obdobje traja do 11. septembra, vendar se splača pohiteti, da ne bo zmanjkalo zaloge izdelka, ki ga potrebujete.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667