Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
06.07.2023 13:00

Deli z drugimi:

Share

HPE ProLiant strežniki za Microsoft Azure Stack Hub

Številne novosti in inovacije na področju informacijske infrastrukture so v partnerskih družbah Hewlett Packard Enterprise (HPE) in Microsoft že vrsto let stalnica. Pri razvoju skupnih IT rešitev tesno sodelujeta že več kot 30 let.

V današnjem digitalnem svetu organizacije iščejo možnosti za izboljšanje svojih poslovnih procesov in povečanje učinkovitosti. Hibridno računalništvo se je izkazalo kot ena najbolj priljubljenih rešitev, ki omogoča organizacijam združevanje prednosti oblačnih storitev s prednostmi lokalnih infrastruktur.

Microsoft Azure Stack je platforma, ki omogoča gradnjo in upravljanje hibridnih okolij s pomočjo tehnologije Microsoft Azure. S pomočjo Azure Stack lahko organizacije ustvarijo svoj zasebni oblak v podatkovnem centru, kar jim omogoča večji nadzor nad svojimi podatki, skladnostjo z regulativami in varnostjo. Prav tako lahko razvijajo in izvajajo aplikacije v lokalnem okolju ter jih enostavno širijo v javni oblak, ko je treba. Ta prilagodljivost in mobilnost aplikacij omogočata organizacijam hitrejše in bolj učinkovito inoviranje ter prilagajanje spremembam v poslovnem okolju.

Azure Stack podpira širok nabor storitev, vključno s hrambo podatkov, mreženjem, analitiko, umetno inteligenco in internetom stvari (IoT). Organizacije lahko izbirajo med različnimi storitvami in jih prilagajajo svojim potrebam, kar omogoča izgradnjo prilagojenih ter visoko zmogljivih aplikacij. Azure Stack temelji na isti tehnologiji kot Microsoftov javni oblak storitev Azure, kar pomeni, da lahko organizacije izkoriščajo enake storitve, orodja in API-je, ne glede na to, ali delujejo v javnem oblaku ali v lokalnem okolju s pomočjo Azure Stack. To jim omogoča dosledno izkušnjo in enostavno prenašanje aplikacij in podatkov med javnim oblakom ter lokalnim okoljem.

Pri ustvarjanju integriranega hibridnega okolja je izbira prave strojne opreme ključnega pomena. HPE je priznan ponudnik IT celovitih rešitev. HPE ProLiant strežniki so že dolgo znani po svoji zanesljivosti, zmogljivosti in prilagodljivosti. Z združitvijo teh prednosti in močjo Microsoft Azure Stack platforme organizacije pridobijo vrhunsko integrirano rešitev za hibridno okolje.

Ena izmed najpomembnejših lastnosti HPE ProLiant strežnika za Microsoft Azure Stack je njegova sposobnost zagotavljanja enotnega upravljanja in administriranja. Vse to, ne glede na to, ali organizacija uporablja strežnik lokalno ali v oblaku. To pomeni, da lahko organizacija razvija in upravlja aplikacije na enoten način ter jih premika med lokalnimi in oblačnimi okolji.

Avtor: Boštjan Dolinar, predprodajni tehnični svetovalec, Hewlett Packard Enterprise
operated by Selectium


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več