Avtomoto
22.05.2023 15:45

Deli z drugimi:

Share

Izjemna ponudba za električni kolesi FIIDO D2S in D3 Pro

FIIDO D2S je zložljivo električno kolo, ki je popolna izbira za vse navdušence nad kolesarjenjem. Z združitvijo praktičnosti zložljivega okvirja in električnega pogona ponuja izjemno mobilnost in udobje pri vožnji.

To kolo je izdelano iz trpežne kombinacije aluminijeve zlitine in gume, kar zagotavlja lahkotnost in vzdržljivost. S svojo elegantno belo barvo pa izžareva tudi šarm in stil.

FIIDO D2S je opremljen z zmogljivim motorjem visoke hitrosti brezkrtačnega gonila z močjo 250 W. Ta motor omogoča kolesarju doseči največjo hitrost 25 km/h, kar je popolnoma prilagojeno mestnemu prometu.

Kolesar bo zagotovo cenil tudi prisotnost Shimano 6-stopenjskega menjalnika, ki omogoča prilagajanje hitrosti glede na teren in osebne preference. S tem se vožnja po različnih vrstah cest in površin izboljša, kar prispeva k boljši izkušnji kolesarjenja.

FIIDO D2S ima tudi veliko baterijo s kapaciteto 36V 7.8Ah, kar omogoča vožnjo v načinu mopeda od 40 do 50 km na eno polnjenje. Baterija je ocenjena s 280 Wh, kar zagotavlja dovolj energije za dolge razdalje. Čas polnjenja je približno 5 ur, kar je hitro glede na zmogljivost baterije.

Kolo je opremljeno s dvojnimi diskastimi zavorami, kar zagotavlja zanesljivo in učinkovito zaviranje v vseh pogojih. Pnevmatike velikosti 16 palcev so napihnjene s tlakom, kar omogoča gladko vožnjo in dobro stabilnost na različnih površinah.

Vse to je TUKAJ na voljo bralcem po neverjetni ceni 557,74 €, če uporabite promocijsko kodo HKD2SHU. FIIDO D2S je odlična izbira za vse, ki želijo združiti praktičnost, mobilnost in užitek kolesarjenja na enem mestu. Ne zamudite te priložnosti za pridobitev tega odličnega električnega kolesa!

Električno kolo FIIDO D3 Pro: glavne značilnosti

FIIDO D3 Pro je vrhunsko električno kolo, ki prinaša številne izboljšave in funkcionalnosti za še boljšo vožnjo. Zasnovan je z mislijo na udobje, vzdržljivost in enostavno uporabo, kar ga naredi idealno izbiro za vse kolesarske navdušence.

D3 Pro je opremljen z močnim električnim motorjem, ki podpira tudi delovanje kot električni motocikel. Ima 3-stopenjski sistem pomoči pri moči, kar omogoča vozniku izbirati med različnimi načini vožnje glede na svoje potrebe.

Največja hitrost kolesa je omejena na 25 km/h, kar je optimalno za mestno vožnjo in zagotavlja varnost ter skladnost z regulativami o prometu.

Okvir kolesa je izdelan iz aluminijeve zlitine, kar zagotavlja lahkotnost, trpežnost in odpornost proti koroziji. To pripomore k večji vzdržljivosti kolesa in večji uporabnosti v različnih vremenskih razmerah.

Vse to je TUKAJ na voljo bralcem po ceni 500,85 € s pomočjo promocijske kode HKD3PHU.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več