Strojna oprema
Tiskalniki in skenerji
20.02.2021 07:34
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kyocera je prejela nagrado WorldStar 2021, ki jo podeljuje World Packaging Organization

Kyocera
Kyocera

Korporacija Kyocera Document Solutions Europe je sporočila, da je, za embalažo za dvostranski avtomatski podajalnik dokumentov, ki je kot dodatek namenjen vgradnji na Kyocerine večopravilne naprave, prejela nagrado WorldStar Award 2021 v kategoriji Elektronika, ki jo podeljuje Svetovna organizacija za pakiranje (World Packaging Organization (WPO)).

Natečaj je prestižno mednarodno tekmovanje, v katerem sodelujejo nagrajenci nacionalnih tekmovanj na področju kakovosti embalaže. Komisija pri izbiri zmagovalca ocenjuje lastnosti embalaže, kot so na primer okoljska združljivost, ekonomska učinkovitost in izvirnost. Najboljši izdelki prejmejo znak kakovosti “WorldStar”. Kyocera se s tem prestižnim priznanjem lahko pohvali že desetič.

Embalaža za izdelke se ocenjuje tudi v skladu s 17 cilji trajnostnega razvoja. Kyocerina nagrada za embalažo za dvostranski avtomatski podajalnik dokumentov sodi v okvir 12. cilja, ki govori o odgovorni uporabi in proizvodnji. Omenjena embalaža je izdelana izključno iz kartona, ki se uporablja namesto plastike z namenom zmanjšanja emisij ogljikovega dioksida in drugih izpustov nevarnih snovi. Poleg tega, kompleksna oblika podajalnika dokumentov zahteva učinkovito obliko embalaže pri kateri je pomembno blaženje udarcev in poseben način zlaganja kartona omogoča strukturo, ki učinkovito ščiti napravo in je obenem majhnih mer.

Embalaža je prav tako prejela priznanje za industrijsko embalažo na japonskem tekmovanju za embalažo, ki je potekalo leta 2020. To tekmovanje je največje na področju embalaže na Japonskem in poteka vsako leto pod sponzorstvom Japonskega inštituta za embalažo z namenom promocije, razvoja in širjenja visokokakovostnih paketov in tehnik pakiranja.

Kyocera je zavezana ciljem trajnostnega razvoja, zato razvija in oblikuje lastno embalažo izdelkov, ki dosega tako okoljsko učinkovitost kot tudi funkcionalnost embalaže, povezana tehnologija pa dosega velik svetovni ugled. Podjetje si še naprej prizadeva za zmanjšanje količine embalažnih materialov in oblikovanje okolju prijazne embalaže v skladu s svojo filozofijo podjetja, ki temelji na osrednjem načelu “Kako, kot človeško bitje, pravilno ravnati.”

Več na www.xenon-forte.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več