Računalništvo, telefonija
04.01.2021 11:01

Deli z drugimi:

Share

Microsoft želi povečati proizvodnjo novih igralnih konzol!

Kljub številnim težavam s proizvodnjo igralnih konzol Xbox Series S in Xbox Series X pri podjetju Microsoft še niso vrgli puške v koruzo.
Kljub številnim težavam s proizvodnjo igralnih konzol Xbox Series S in Xbox Series X pri podjetju Microsoft še niso vrgli puške v koruzo.

Ker sta novi igralni konzoli Xbox Series S in Xbox Series X podjetja Microsoft med uporabniki zelo priljubljeni, ne preseneča, da gredo v prodajo kot za stavo. Še več, njihove zaloge so praktično pošle že skoraj povsod po svetu. Ker pa je povpraševanje po igralnih konzolah Xbox Series S in Xbox Series X še vedno visoko nad ponudbo, bo nanju žal treba počakati še daleč v leto 2021, če je nismo predhodno prednaročilo.

Pri podjetju Microsoft so bili še nedavno prepričani, da bodo imeli težave z dobavljivostjo igralnih konzol Xbox Series S in Xbox Series X vsaj do aprila. Šele po mesecu aprilu naj bi ponudba končno prerasla povpraševanje. To dejansko pomeni, da bodo igralni konzoli Xbox Series S in Xbox Series X podjetja Microsoft končno na voljo na zalogi in jih bomo lahko naročili na enak način, kot lahko danes naročimo Xbox One S in Xbox One X.

Kljub številnim težavam s proizvodnjo igralnih konzol Xbox Series S in Xbox Series X pri podjetju Microsoft še niso vrgli puške v koruzo. Ti so namreč razkrili, da so pričeli pogovore s podjetjem AMD o povečanju proizvodnje procesorjev in grafičnih kartic, ki so nujne za izdelavo novih igralnih konzol. Če bo dogovor sklenjen kmalu, bi to lahko pomenilo večje proizvodne zmogljivosti igralnih konzol Xbox Series S in Xbox Series X, hkrat pa bi to pomenilo tudi to, da bosta novinca končno na voljo v prosti prodaji.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več