Telefoni
Računalništvo, telefonija
14.12.2022 14:45
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HONOR zabeležil še eno uspešno leto

Na včerajšnem dogodku v središču Beograda, ki ga je organizirala družba HONOR, so v restavraciji Lavash v družbi mnogih novinarjev in partnerjev iz Slovenije, Hrvaške in Srbije skupaj proslavili še eno uspešno leto, kot uvod v čarobno leto 2023.

Razlogov za praznovanje je več. Podjetje HONOR se od novembra 2020, ko je stopilo na samostojno pot, pa do danes, samo dve leti kasneje, lahko pohvali s pomembnim deležem na kitajskem tržišču in z zelo ambicioznim prihodom na evropski trg. Bruce Huang, generalni direktor podjetja HONOR za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo, je ob tej priložnosti dejal, da je vizija podjetja HONOR poleg širjenja na najbolj pomembna tržišča, pomoč uporabnikom, da ostanejo povezani, in izpostavil, kako pomembno je, da ohranjamo pristne stike, ki jih ustvarjamo med seboj.

Svetovna tehnološka znamka se zaveda, da nič ne more nadomestiti čarobnosti pristne povezanosti med ljudmi. Zato je poslanstvo podjetja prav v tem, da z njihovo pomočjo izkoristimo vse prednosti, ki jih ponujajo sodobne tehnologije, in povezanost med seboj še nadgradimo.

Podjetje HONOR vsem uporabnikom želi uspešno leto 2023 s preprostim sporočilom – It’s an HONOR to be with you (V čast nam je biti z vami). Želijo vam srečne božične in novoletne praznike!


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Honor.
Vas zanima več iz te teme?
Honor 50 HONOR telefoni Honor Magic4 Pro Honor 70


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več