Igre
05.02.2020 07:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dragon Ball Z: Kakarot – poslastica za ljubitelje ikoničnega animeja

Dragon Ball Z: Kakarot - poslastica za ljubitelje ikoničnega animeja
Dragon Ball Z: Kakarot - poslastica za ljubitelje ikoničnega animeja

Iger po priljubljeni japonski animirani seriji Dragon Ball je resda v izobilju, a le redke so tako zveste originalnemu materialu kot najnovejši Kakarot. Ta seveda sledi dogodkom iz nadaljevanja izvirnega animeja in skozi približno 30-urno enoigralsko kampanjo povzame celotno zgodbo sage Dragon Ball Z, za piko na i pa doda tudi nekaj sveže vsebine.

Pri tem je najbolj dobrodošlo, da ne gre za zgolj še eno klasično pretepačino, temveč pristno akcijsko RPG-jevko, postavljeno v prostran odprt svet. V njem ne manjka raznoraznih nalog, zabavnih stranskih aktivnosti in starih znancev, s katerimi se ljubitelji franšize že lep čas niso srečali.

Vzlic svobodi ter možnostim za temeljito prečesavanje univerzuma Dragon Ball pa v osrčju te tretjeosebne adaptacije vseeno ležijo nepogrešljive bitke, ki jih odlikuje dostopen, a dinamičen borilni sistem, vred z uničljivo okolico in šefovskimi spopadi z ikoničnimi antijunaki serije. Slednjim se po robu postavi širok nabor bojevnikov Z, nad katerimi igralci prevzamejo nadzor, kot so: Goku, Piccolo, Vegeta, Gohan, Future Trunks, Gotenks in drugi.

Razvojna ekipa CyberConnect 2 iz Fukuoke je v sodelovanju z avtorjem franšize, ki se je v osemdesetih letih začela kot manga strip, Akiro Toriyamo, ustvarila zabavno akcijsko izkušnjo, ki bo oboževalce serije prežela z nostalgijo. Nič kaj dosti pa ne bodo prikrajšani tisti, ki si še niso ogledali nadaljevanja izvirnega animeja, saj jih bo zvesta adaptacija dobro seznanila s ključnimi dogodki poglavja Dragon Ball Z.

Dragon Ball Z: Kakarot je na voljo za PC, PlayStation 4 ter Xbox One in ponekod že na samem vrhu najbolj prodajanih iger ta hip.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več