Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
11.10.2022 14:46
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za kratek čas lahko dobite dober prenosnik za delo ali šolo za dobrih 250 evrov

Če delate od doma ali pa imate doma šolarčke, ki potrebujejo računalnik za spremljanje učnih aktivnosti, potem potrebujete več kot samo en skupni računalnik. Logična izbira za drugi računalnik je prenosnik, ker je prenosljiv in enako funkcionalen kot namizni računalnik. Ob pravi priložnosti pa ga lahko dobite po zelo ugodni ceni. Za vas smo na spletu zasledili ravno eno izmed takšnih promocij, in sicer za prenosni računalnik Daysky V14S, ki ga lahko TUKAJ s pomočjo promocijske kode NNNDAYV14S dobite za ugodnih 259,99 €. Za unovčitev promocijske kode kliknite na zgornjo povezavo in opravite registracijo na spletni strani.

Prenosni računalnik Daysky V14S: glavne značilnosti

Prenosnik Daysky V14S ponuja dobro zmogljivost in čudovito uporabniško izkušnjo. Nameščen je Windows 10, ki je trenutno še vedno najbolj priljubljen operacijski sistem. V notranjosti bije srce procesorja Intel Jasper Celeron N5095, ki je odgovoren za gladko delovanje in stabilno večopravilno izkušnjo.

Procesor vsebuje integrirano grafično jedro Intel UHD Graphics 450, ki si sposodi del kapacitete sistemskega pomnilnika (RAM) za zagotavljanje visoke kakovosti slike ter za delovanje grafično bolj zahtevnih opravil. V ta namen ima prenosni računalnik 12 GB LPDDR4 RAM-a, kar pomeni, da je vsakem primeru dovolj spomina za nemoteno izvajanje več opravil hkrati. Za shranjevanje datotek, na primer glasbe, dokumentov, filmov in podobno, je na voljo SSD disk kapacitete 256 GB.

Zaslon je 14,1-palični z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Prenosnik je izdelan v znamenju kompaktnosti in prenosljivosti, o čemer pričajo tudi dimenzije. Tehta le 1,3 kg, je pa tudi izredno tanek okoli pasu, in sicer le 20 mm.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Ne pozabite uporabiti promocijske kode NNDAYV14S. Prenosnik Daysky je na voljo v treh barvah: zelena, srebrna in roza. Cena ostaja enaka ne glede na izbiro barve.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
ugoden prenosni računalnik


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več