Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
04.10.2022 11:33

Deli z drugimi:

Share

Zakaj je modernizacija IT procesov nujna?

Z modernizacijo podjetja optimizirajo procese, spodbudijo učinkovitost in pospešijo poslovno rast.
Vir: XLAB
Vir: XLAB

Izzivi upravljanja vse bolj kompleksnih infrastruktur zahtevajo modernizacijo razvojnih in poslovnih procesov. Le tako lahko podjetja prevzamejo nadzor nad procesi, jih optimizirajo ter hitreje dostavljajo zanesljive rešitve, prilagojene pričakovanjem kupcev. Posledično tudi uspešno tekmujejo in rastejo, istočasno pa na račun hitrejših delovnih procesov in višje produktivnosti zmanjšujejo stroške poslovanja. XLAB je z dolgoletnimi izkušnjami razvoja sodobnih tehnologij in razumevanja potreb trga nepogrešljiv partner podjetjem na poti modernizacije.

IT avtomatizacija poveča učinkovitost

Spremembe na trgu se odvijajo z bliskovito hitrostjo in pritiski na podjetja se stopnjujejo. Vse bolj kompleksna IT infrastruktura, krajši časi razvojnih ciklov aplikacij, zahteve po vpeljevanju novih tehnologij in visoke varnostne zahteve so le nekateri izmed izzivov, s katerimi se dnevno soočajo podjetja.

Z avtomatizacijo procesov podjetje razbremeni svoje ekipe rutinskega dela in jim omogoči, da svoj čas usmerijo v strateško pomembnejše aktivnosti. XLABovi strokovnjaki vam pomagajo, da z uvedbo avtomatizacije povečate učinkovitost in varnost ob sočasnem zmanjšanju motenj pri izvajanju storitev, ročnih opravil in stroškov.

Umetna inteligenca oplemeniti IT procese

Podjetja dnevno proizvedejo ogromne količine podatkov, ki pravo vrednost dobijo le, če iz njih znajo izluščiti informacije, relevantne za njihovo poslovanje. Obdelava podatkov je ključnega pomena, saj sprejemanje poslovnih odločitev zgolj na podlagi intuicije in izkušenj že zdavnaj ni več vzdržno. S pomočjo preglednih podatkov pa podjetja lahko sprejemajo informirane odločitve, pametno ukrepajo in napovedujejo prihodnje dogodke.

Z uporabo umetne inteligence in strojnega učenja podjetja lahko uporabijo podatke sebi v prid ter spremenijo ročne postopke v pametne operacije, s čimer izboljšajo svojo učinkovitost, zmanjšajo tveganje in okrepijo varnost. XLABovi strokovnjaki zagotavljajo podporo celotnemu življenjskemu ciklu podatkov – od upravljanja, analize in vizualizacije rezultatov do vzpostavljanja celotne rešitve v oblaku.

Prehod na oblak pospeši dostavljanje storitev

Veliko podjetij se sooča z ogromnimi stroški svoje zastarele infrastrukture. Starejši kot je sistem, težje ga je posodobiti in nadgraditi s sodobnimi rešitvami, ki omogočajo prilagajanje trenutnim trendom. Posledično trpijo poslovna agilnost in inovacije podjetja.

S prehodom na oblak podjetja svoje zastarele aplikacije spremenijo v agilne. XLABovi strokovnjaki vam pomagajo, da modernizirate aplikacije s prehodom na varen, zanesljiv in prilagodljiv oblak Microsoft Azure ter s tem povečate zmogljivost, pospešite dostavljanje storitev in uvajanje novih tehnologij ter znižate operativne stroške.

Podpora zanesljivega partnerja

Čeprav se podjetja zavedajo nujnosti posodobitev procesov, je ta korak zaradi njihove kompleksnosti pogosto velik zalogaj. Olajšajte si svojo pot modernizacije z zanesljivim partnerjem, ki vas bo vodil in vam stal ob strani na vsakem koraku. Visokotehnološko podjetje XLAB, ki na globalnem trgu uspešno deluje že 20 let, stavi na partnerski pristop. »Modernizacija je potovanje, ki se ne konča z uvedbo rešitev, ampak se takrat, skupaj z izzivi, šele začne. Kupcem pri tem zagotavljamo vso podporo. V XLABu stavimo na dolgoročna in poglobljena partnerstva, ki našim strankam dajejo stabilnost in zaupanje v to, da jim bomo na poti transformacije stali ob strani,« poudarja direktor podjetja Gregor Berginc.

Zaupajte svoje izzive XLABovim strokovnjakom, ki vam bodo s svojim znanjem in izkušnjami pomagali oblikovati optimalno strategijo modernizacije, usklajeno z vašimi poslovnimi cilji. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
digitalizacija avtomatizacija

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XLAB
Za več informacij so vam na voljo pri XLAB
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XLAB? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več