Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Posvet ADMA

17.11.2022 ob 13:00 - 18.11.2022 do 15:30

Posvet ADMA – osrednji jesenki dogodek za vse, ki delujete na področju poslovne podpore, je edinstvena izkušnja, ki izobražuje, motivira in povezuje vrhunske strokovnjake na področju podpore menedžmentu – zvezde, ki sijejo iz ozadja.

Vaša poklicna pokrajina je prepletena s številnimi vlogami in odgovornostmi, ki rastejo in se spreminjajo iz dneva v dan. Postali ste temelj vaših organizacij, ki skrbi, da je vse opravljeno perfektno, pravočasno in prijazno. Vodstvu omogočate, da pomembne odločitve sprejema lažje in hitreje.

Zato je danes ključno, da ste v koraku s časom.

Želite postati nepogrešljiv kader na področju podpore menedžmentu? Želite biti prepoznani kot oseba, ki svoje delo opravlja uspešno, ustvarjalno in učinkovito? Si želite nadgraditi svoja znanja, veščine in sposobnosti?

Posvet ADMA je vaša priložnost, da se obkrožite s kvalificiranimi strokovnjaki in kolegi, s katerimi boste raziskali nove priložnosti in razširili vaš profesionalni pogled.

Pomagali vam bomo razviti vaš vodstveni potencial ter vas naučili kako delati pametneje, ne več. Potrdili bomo, da govoriti uspešno ni umetnost, če poznate prave načine. Izurili se bomo v prepoznavanju priložnosti, ki vam lahko močno olajšajo delo. Poskrbeli bomo, da boste postali mojstri delovanja v ravnovesju. Ob vsem tem pa se bomo tudi neizmerno zabavali! Čakata vas dva dneva intenzivnega učenja, spremljanja najboljših praks in sproščenega povezovanja.

Opolnomočite se in se pridružite ADMA svetu!


Deli z drugimi:
Share

Podrobnosti

Začetek:
17.11.2022 ob 13:00
Zaključek:
18.11.2022 ob 15:30
Spletna stran:
https://www.planetgv.si/posvet-adma/...

Organizator

PLANET GV d.o.o.
Telefon:
080 33 44
E-naslov:
izobrazevanje@planetgv.si
Spletna stran:
https://www.planetgv.si/

Prizorišče

Hotel Maestoso
Lipica 15 C
6210 Sežana
Slovenija + Google Map

Kontakt

Telefon:
080 33 44
E-pošta:
izobrazevanje@planetgv.si

Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več