Življenjski slog
23.08.2022 14:44

Deli z drugimi:

Share

Poceni sup deska za odklop od tehnologije

Tudi tehnologija ni vsemogočna. Ne more nadomestiti fizične aktivnosti (tudi VR očala ne v celoti) za vzdrževanje telesne kondicije. V vsakem primeru bi se vsak posameznik moral redno odklapljati od računalnika, televizorja in ostalih elektronskih naprav. Imate še nekaj časa, da v celoti izkoristite sončne poletne dneve in se pred začetkom jeseni napolnite z vitaminom C ter svežim poletnim zrakom. Supanje je zabavna vodna aktivnost, ki je dostopna vsakomur, saj ne zahteva veliko predhodnega znanja. Tudi če vam pri prvih nekaj poskusih spodleti, je največ kar se lahko zgodi, da se malenkost zmočite. Sup deska prav tako ne zahteva velikega finančnega vložka, če upoštevamo desko za supanje, ki jo na TEJ POVEZAVI lahko dobite za ugodnih 154,99 €.

Sup deska za 150 evrov: glavne značilnosti

Sup deska (3,2 metrov) je izdelana iz trpežnega PVC materiala, ki ga odlikuje visoka trpežnost in dolgotrajna vzdržljivost. Na repu deske se nahaja repna plavut, ki zagotavlja stabilnost, odlično sposobnost lovljena ravnotežja, zanesljivost in varnost.

Prisotna je razumljivo tudi varovalna vrv, katero si ovijete okoli gležnja in s katero vam nikoli ne bo potrebno dolgo iskati sup deske, ko boste padli v vodo. Na deski je tudi fiksna vrv za shranjevanja nujnih potrebščin in ročaj za enostavno nošenje sup deske.

Ko boste uporabljali desko, boste stali na protizdrsni in mehki EVA podlogi, ki vam bo vsaj delno pomagala z ravnotežjem. Ne boste dolgo čakali, ko boste desko želeli uporabljati, saj se hitro napolni. Tudi praznjenje je hitro in enostavno, zato je sup deska zelo enostavna za prenašanje in shranjevanje v priloženi torbi.

Če ste si zaželeli vodnih akrobacij, potem lahko izveste še več informacij na TEJ POVEZAVI. Spletni prodajalec TomTop vam desko za supanje pošlje iz evropskega skladišča. Strošek poštnine je 10,09 evrov.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več