Aplikacije in dodatni programi
05.08.2022 09:41

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (47. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

Alice Fiction

Cena: brezplačno

Alice Fiction je hibridna igra RPG z nekaj mehanikami “match-three” iger. Postavi vas v svet s spodobno zgodbo in kampanjo. Med bitko povežete tri oblike, s čimer povzročate škodo negativcem. Podobna je igram, kot je Crash Fever. V vsakem primeru obstajajo tudi elementi gacha, kjer lahko dobite več likov. Poleg tega pa je mogoče vsak lik neprestano nadgrajevati do najvišje redkosti, tako da je lahko skoraj vsak poteg dober. Glasba je zabavna in zdi se, da vse v igri deluje, kot je oglaševano. Obstaja nekaj težav s stabilnostjo, ki lahko tu in tam povzročijo blokado igranja, vendar nič resnega.

Prenos iz Google Play trgovine!

RandomWalking

Cena: brezplačno

RandomWalking je nekaj malce drugačnega. To je aplikacija za hojo, ki vas nežno usmerja k stvarem, ki bi jih lahko bilo zanimivo videti. Ne deluje kot GPS aplikacija ali kot sledilnik vadbe. Namesto tega jo odprete, ko ste nekje na vidnem mestu in aplikacija vam preprosto da ideje, kam iti, da bi videli zanimive stvari. Ko dosežete zanimivosti, dobite točke, na voljo pa so tudi različne stopnje, če se želite umiriti ali pa sami sebi postaviti izziv. V času tega pisanja je aplikacija RandomWalking brezplačna, prisotnih pa je nekaj oglasov.

Prenos iz Google Play trgovine!

MLB Perfect Inning: Ultimate

Cena: brezplačno

MLB Perfect Inning: Ultimate je najnovejša izdaja MLB Perfect Inning podjetja Com2uS. Cilj igre je čim bolj preseči prejšnje ponovitve. Dejstvo je, da razvijalcem to uspe le redko, a je še precej zgodaj, da bi podali končno oceno kvalitete igre. Ta vsebuje nov grafični mehanizem, spletni PvP, več interaktivnih krmil za podajanje ter še nekaj drugih zanimivih lastnosti. Sčasoma bi MLB Perfect Inning: Ultimate lahko postala zelo spodobna bejzbolska igra. Še vedno obstaja razmeroma veliko napak, slaba optimizacija na telefonih nižjega cenovnega razreda in uporabniški vmesnik, ki je precej okoren. Na srečo so to stvari, ki jih lahko razvijalci sčasoma popravijo.

Prenos iz Google Play trgovine!

Aquafy Water Tracker Reminder

Cena: brezplačno / $0.99 na mesec / $7.49 na leto / $35.99 v enkratnem znesku

Aquafy Water Tracker Reminder je preprosta aplikacija in počne to, kar pravi njeno ime. Omogoča vam spremljanje vaše knzumpcije vode in vas opomni, da je pijete dovolj. Omogoča vam tudi beleženje vsega, kar pijete, če seveda želite. Nekatere funkcije vključujejo razporejevalnik opomnikov, pripomočke, statistične podatke o vnosu tekočine in drugo. V začetni fazi podpira Google Fit in Fitbit, kmalu pa bosta na voljo še Samsung Health in Awake.

Aquafy Water Tracker Reminder ima naročnino, ki pa pravzaprav ni tako nerazumna pri 0,99 USD na mesec ali 7,49 USD na leto. Prav tako lahko enkrat plačate 35,99 $ in za vedno boste preskrbljeni.

Prenos iz Google Play trgovine!

Octopath Traveler: Champions of the Continent

Cena: brezplačno

Octopath Traveler: Champions of the Continent je najnovejša izdaja Square Enixa. Uporablja večino enake grafike, sveta igre, bojne mehanike in zvočne podlage kot igra, na kateri temelji. To je zagotovo dobra novica, kajti vse našteto je bilo čudovito, bojna mehanika je bila dobra in zvok je bil fenomenalen. Pravzaprav je občutek igranja zelo podoben izvirni igri, le nekaj časa ji morate namenit. Octopath Traveler: Champions of the Continent je RPG igra, v kateri se potepate po svetu, se borite z zlikovci in spoznavate zgodbe protagonistov.

Square Enix se ob lansiranju ponaša s 64 liki, zato je prisoten tudi element gacha. Za razliko od večine mobilnih različic konzolnih ali računalniških iger se ta dejansko dogaja v svetu Octopath Traveler nekaj let pred dogodki izvirne igre. Zdi se kot domača igra v žanru gacha RPG za Square Enix, vendar bi radi videli podporo za krmilnike, hitrejši tempo, poleg tega pa je “tutorial” način precej daljši, kot bi moral biti.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Računalniški muzej

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Že od leta 2004 si jemljemo za svoje osnovno poslanstvo opominjanje na informacijsko dediščino. Kot kulturna ustanova s sedežem v Ljubljani, se posvečamo zbiranju, ohranjanju ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več