Strojna oprema
11.12.2007 12:07
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Summa Pharos se predstavi

Belgijski Proizvajalec rezalnikov Summa predstavlja novo serijo rezalnikov Pharos, s katerimi se bo potegoval za vodilni položaj med konkurenti na tržišču. Novi izdelki so zasnovani na SummaCut platformi ter premorejo tehnologijo OPOS-X, ki so je bili vajeni pri rezalnikih S-razreda. Z njo so rezalniki pridobili bolj natančno odčitavanje markerjev za izrezovanje oblik, ne samo na standardnih materialih, ampak tudi na reflektivnih, zrcalnih in/ali različnih vrstah laminatov.

SummaCut rezalniki že dolgo uporabljajo najbolj kompleksne algoritme, da bi popravili vse nepravilnosti tiska, po novem pa premorejo še najboljšo tehnologijo tipal na tržišču. Da bi povečali produktivnost, SummaCut Pharos podpira odčitavanje črtne kode in podobno kot pri profesionalnih izdelkih se OPOS samodejno aktivira in deaktivira za nemoteno delovanje brez intrevencije uporabnika.

Model Pharos omogoča razširjen način rezanja, kar pomeni, da režemo preko standardne rezalne širine in tako maksimalno izkoristimo material in zmanjšamo stroške. S hitrostjo 1.113 mm/sekundo, 400 g pritiska rezila in zagotovljenega vodenja folije, ki omogoča izreze do 8m dolžine, SummaCut ostaja nepremagljiv rezalni tiskalnik v svojem cenovnem razredu.

Ime Pharos je serija dobila zaradi več simboličnih razlogov. Pharos (Faros – svetilnik pred Alexandrijo v Egiptu) je tehnološko čudo svojega časa in iznajdljivost konstrukcije leče je navdihnila njegove sodobnike. SummaCut Pharos prav tako uporablja kompleksno konstrukcijo leče.

Serija SummaCut Pharos nadomešča SE-serijo in je dobavljiva v štirih velikostih: 60, 120, 140 in 160 cm. Modeli 120, 140 in 160 so opremljeni tudi s stojalom in košaro, vsi modeli pa so opremljeni z Windows in Macintosh programsko opremo. Pharos je bil evropskem tržišču prvič predstavljen na mednarodnem sejmu vizalnih komunikacij Viscom Europe v Düsseldorfu, prve dostave pa so začele novembra.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več