Večnamenski DLP projektor BenQ MX507 – IZKLICNA CENA 1 €!

Licitacija je zaključena



OPOMBA: Po koncu licitacije zmagovalec prejme potrditveni mail. V primeru, da tega maila ne prejmete, poglejte med vsiljeno pošto(SPAM/JUNK) ali pa nas pokličite na 01 620 88 00.

Opis:

BenQ MX507 je 3D Ready projektor, z neverjetno 3D tehnologijo omogoča odlične 3D efekte, ki jih lahko zasledite v 3D filmih. Izjemen DLP čip vsebuje milijone mikroskopskih ogledalc, ki delujejo tako hitro, da lahko projicirajo eno sliko za vsako oko ter s tem naredijo vašo 3D izkušnjo še bolj realistično. S 3D očali, 3D vsebino in primerno video kartico se pripravite na osupljivo doživetje s tem izjemnim projektorjem.

Odlikuje ga tehnologija HD Ready za prikazovanje HD vsebin, varnostne funkcije ter zasnova DLP brez filtra za uporabo skoraj brez vzdrževanja. Samodejni izklop projektorja po 30 minutah brez zaznanega vira omogoča funkcija samodejnega izklopa, ki prepreči nepotrebno porabo energije in hkrati podaljšuje življenjsko dobo projekcijske žarnice. Funkcija takojšnjega zagona pa zagotavlja hiter ponoven vklop v primeru, da ste projektor izklopili po pomoti. Posebna hladilna tehnologija skrajša čas hlajenja za več kot 60 %, kar vam prihrani čas in zmanjšuje tveganje pregrevanja občutljivih notranjih komponent. Izjemno močna žarnica ima v varčevalnem načinu življenjsko dobo do kar 10000 ur, kar je trikratna pričakovana doba povprečnih projekcijskih žarnic na trgu. To vsekakor zniža število menjav in zadržuje stroške vzdrževanja na minimumu.

BenQ MX507 se ponaša tudi z vgrajenim zvočnikom za popestritev prezentacij z zvokom, z izhodnim avdio priklopom za priklopitev zunanjega avdio sistema ter z bogatim naborom vhodnih priključkov, med katerimi sta kar dva VGA priključka. Z vgrajenim zvočnikom lahko projektor v načinu mirovanja uporabite kot avdio sistem, ta funkcija prihrani stroške za nakup dodatne avdio opreme. Za varčevanje z energijo je na voljo način SmartEco, ki je zasnovan tako, da samodejno določi optimalno svetlost slike glede na vhodni vir in porablja le določen del moči žarnice, ki jo potrebuje za kar najbolj svetlo in kontrastno projekcijo. Tehnologija SmartEco™ s spretnim prilagajanjem vira svetlobe zagotavlja najboljšo kakovost projekcije in hkrati zmanjša stroške lastništva s podaljševanjem življenjske dobe žarnice in z zmanjšano porabo energije.

Način Eco Blank omogoča uporabnikom, da med prezentacijo zatemnijo projekcijo, ko želijo za nekaj minut preusmeriti pozornost občinstva ali takrat ko projektor ni več v uporabi. Aktiviranje tega načina samodejno zatemni moč žarnice in s tem zmanjša skupne stroške porabe električne energije do 70 %.

Uporabniki se soočajo z izzivom, kako na kar najboljši način izkoristiti funkcionalnost projektorja in hkrati znižati stroške porabe energije. V pomoč vsem, da upoštevajo zelena načela okolju prijaznih izdelkov, je BenQ kot prva DLP znamka v sodelovanju s Philips Lightening vkomponirala tehnologijo ImageCare™ in tako razvila popolno rešitev – to je tehnologija SmartEco™. Ta izjemna okolju prijazna tehnologija prinaša nove načine delovanja projekcijske žarnice. Je intuitivna za uporabo hkrati pa zagotavlja izjemno svetilnost, osupljivo kakovost slike, maksimalno varčevanje z energijo ter optimizirano življenjsko dobo žarnice. Ker zamenjava projekcijske žarnice predstavlja največji del stroška pri vzdrževanju projektorja, je BenQ razvil nov način varčevanja s projekcijsko žarnico LampSave. Ta način prav tako dinamično prilagaja stopnjo svetilnosti glede na projicirano vsebino in s tem znatno podaljšuje življenjsko dobo projekcijske žarnice za 50 %.

Oznaka ecoFACTS zagotavlja okolju prijazen izdelek z neškodljivimi materiali in ekonomično embalažo. BenQ pri razvoju v skladu z zelenimi regulativami ne deluje samo pasivno, temveč tudi aktivno razvija okolju prijazne izdelke.

S svojo funkcionalnostjo, zanesljivostjo in izjemno sliko vas bo projektor BenQ MX507 zagotovo navdušil. Zaradi večnamenske in kompaktne zasnove je primeren za poslovno, izobraževalno in domačo uporabo.

Avkcija je pripravljena v sodelovanju s podjetjem TEKSEL D.O.O. (Več o izdelku)



Deli z drugimi:
Share

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več