Obvestila podjetij
06.02.2012 12:42
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenska Flip IT zmaga v Londonu

Podjetje Virtu, ki v Sloveniji majhnim in srednjim podjetjem ponuja rešitev v oblaku Flip IT, je na letošnji konferenci CISCO live! v Londonu zmagalo v kategoriji za najbolj inovativni podatkovni center oziroma virtualno rešitev v oblaku.
Flip IT je storitev v oblaku za majhna in srednja podjetja
Flip IT je storitev v oblaku za majhna in srednja podjetja

Zmagali so s projektom “pisarna v oblaku”, ki so ga v preteklem letu vzpostavili za južnoafriškega ponudnika mobilnih storitev Vodacom SA PTY LTD. Projekt južnoafriškim podjetjem omogoča enostavno in hitro vzpostavitev okolja pisarne, zagotavlja redno vzdrževanje in varnost podatkov.

Sašo Djokovič, direktor podjetja Virtu, je povedal: “Ponosni smo, da smo zmagali v kategoriji, v kateri so sta bila s svojimi projekti finalista tudi podjetji Adapt iz Velike Britanije in bančna skupina Intesa Sanpaolo iz Italije. S tem smo dokazali, da so naše rešitve pisarne v oblaku dejansko v samem svetovnem vrhu tovrstnih storitev. Rešitev je v celoti plod slovenskega znanja.”


Storitev, ki jo v Južni Afriki svojim uporabnikom ponuja Vodacom, je sicer na voljo tudi slovenskim podjetjem pod blagovno znamko Flip IT.

Konferenca CISCO live! je letos potekala od 30. januarja do 3. februarja v Londonu. Na njej so sodelovala največja svetovna podjetja, ki nudijo rešitve na področju IT in omrežnih storitev.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Virtu d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Virtu d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

FlipIT_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Virtu d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več