Računalništvo, telefonija
28.02.2019 09:48
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung predstavil tri nove nosljive naprave za uravnotežen in povezan način življenja

Portfelj Galaxy nosljivih naprav je bogatejši za tri elegantne, sodobne naprave, ki olajšajo vadbo in pripomorejo k boljšemu počutju - Galaxy Watch Active, Galaxy Fit in Galaxy Buds.
Samsung predstavil tri nove nosljive naprave za uravnotežen in povezan način življenja
Samsung predstavil tri nove nosljive naprave za uravnotežen in povezan način življenja

Samsung Electronics je danes prestavil svojo najnovejšo serijo Galaxy nosljivih naprav: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e in Galaxy Buds – pametno uro, pametno športno zapestnico in brezžične slušalke za vse življenjske stile. Samsung nosljive naprave bodo olajšale doseganje vaših ciljev, ne glede na to, ali želite živeti uravnoteženo življenje, ali iščete dodatno motivacijo.

“Uporabniki vse bolj postavljajo svoje splošno dobro počutje v središče svojih odločitev o življenjskem stilu in iščejo nosljive naprave, ki olajšajo aktivno in uravnoteženo življenje,” je dejal DJ Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. “Vsakdo ima svoj način uresničevanja svojih ciljev. Veseli smo, da lahko predstavimo naše nove nosljive naprave, ki se brezhibno vključujejo v vaše življenje in dopolnjujejo vaše osebno potovanje do dobrega počutja.”

Galaxy Watch Active: preplet vašega stila s športom

Galaxy Watch Active, ki je tako pametna kot tudi lepa naprava, je namenjena modnim uporabnikom, ki želijo živeti bolj zdravo vsakdan. Galaxy Watch Active z vrhunskimi funkcijami, primerljivi z Galaxy Watch, ima novo tanko, lahko in vsestransko obliko ter vam bo olajšala vzdrževanje vašega uravnoteženega življenjskega stila. Privlačna in minimalistična oblika je enostavna za uporabo. Izberite stilsko uro in športen trak v različnih barvah, ki se bo ujemal z vašim edinstvenim stilom.

Vsakodnevno dobro počutje je več kot samo sledenje telesni vadbi. Galaxy Watch Active nudi celovit pristop k spremljanju vsega, kar je najbolj pomembno za vas. Galaxy Watch Active, ki poleg vadbe, spremlja tudi vaše spanje, stres in zdravje, je idealen spremljevalec za vsakogar, ki želi zdravo telo in um. Povezuje Galaxy dediščino z izboljšanimi funkcijami za telesno vadbo in dobro počutje.

  • Brezskrbnost vsak dan: Obvladovanje stresa je manj stresno s sledilcem stresa na Galaxy Watch Active. Dihalne vaje lahko izvajate neposredno prek naprave in se tako umirite. Obvladovanje stresa vodi do dolgoročnega zdravja.
  • Sledenje telesni vadbi: Izberite svojo telesno vadbo in začnite. Tako enostavno je. Galaxy Watch Active samodejno zazna vašo telesno vadbo, ne glede na to, ali tečete, kolesarite ali izvajate dinamično vadbo. Ročno lahko aktivirate več kot 39 aktivnosti, nastavite dnevne cilje in spremljate svoj napredek.

Galaxy Watch Active obogati vaš življenjski stil in razširi vaše povezane izkušnje z brezhibno integracijo z Galaxy ekosistemom. Galaxy Watch Active je združljiv s sistemoma Android in iOS, nudi svetovanje v realnem času, sledenje vadbam tako na prostem kot tudi v telovadnicah ter vključuje priljubljene aplikacije drugih ponudnikov – vključno z Under Armour, Spotify in Strava. Galaxy Watch Active lahko glasovno upravljate in uporabljate glasovne zmožnosti Bixby, ki omogočajo klicanje in pošiljanje sporočil, ne da bi uporabljali telefon.

Galaxy Fit in Galaxy Fit e: Vsakodnevni fitnes za vsakogar

Ustvarjena za vse športne navdušence, profesionalne in amaterske, Glaxy Fit in Galaxy Fit e podpirata aktivni življenjski stil. Tanka in lahka Galaxy Fit in Galaxy Fit 2 sta enostavna za kombiniranje modnih stilov in udobna pri vsakodnevni uporabi.

Tanka in modna Galaxy Fit in Galaxy Fit e nudita enostavno intuitivno sledenje, ki vam pomaga doseči vaše cilje. Galaxy Fit in Galaxy Fit e samodejno začneta slediti vaši dejavnosti, ko hodite, tečete, kolesarite, veslate, uporabljate sobno kolo ali začnete s splošno dinamično vadbo. Prav tako lahko ročno izberete med več kot 90 različnimi aktivnostmi v aplikaciji Samsung Health na vašem pametnem telefonu, Galaxy Fit / Galaxy Fit e pa bo samodejno začel slediti izbrani vadbi. Poleg tega lahko z izboljšano analizo spanja in pametnim obvladovanjem stresa spremljate vaše počutje ob kateremkoli času dneva.

Galaxy Fit in Galaxy Fit e sta, zahvaljujoč enostavnemu in intuitivnemu uporabniškemu vmesniku ter uporabniku prijazni pametni izkušnji, enostavna za uporabo tudi na poti. Prejemajte opozorila in sporočila ali uporabite informacije, ki so sinhronizirane neposredno s pametnim telefonom – kot so na primer budilka, koledar in vreme. Ko potujete v drug časovni pas, bo vaš Galaxy Fit samodejno prikazal dvojno uro, kar vam bo olajšalo upravljanje vašega urnika. Obe napravi sta vodoodporni (5 ATM[1]), tako da ju lahko uporabljate tudi pod tušem ali v bazenu.

Galaxy Buds: vaš vsakodnevni spremljevalec

Galaxy Buds so najboljše brezžične slušalke za tiste uporabnike, ki si želijo brezhibne povezane izkušnje na poti. S svojo edinstveno obliko, enostavnim upravljanjem, jasnim in pametnim zvokom ter kompaktno velikostjo so vaš najboljši vsakodnevni spremljevalec.

Galaxy Buds nudijo vrhunsko izkušnjo poslušanja z zvokom AKG. Izboljšan prostorski zvok vam omogoča, da jasno slišite tudi svojo okolico in se je zavedate, ne glede na to, ali telefonirate ali poslušate svojo najljubšo glasbo. Prilagodljiv dvojni mikrofon uporablja en notranji in en zunanji mikrofon v vsaki ušesni slušalki, tako da je vaš glas jasen tako v tihih in kot tudi v glasnih okoljih.

Galaxy Buds so v koraku z vami ves dan, baterija omogoča do 6 ur Bluetooth prenašanja in do 5 ur telefoniranja. Vključena kompaktna torba slušalke napolni do 7 dodatnih ur[2] s hitrostjo polnjenja 1,7 ure baterije pri 15 minutnem polnjenju. Z brezžičnim polnjenjem in brezžično skupno rabo energije med napravami lahko slušalke napolnite tudi z Galaxy S10, S10+ in S10e, najnovejšimi pametnimi telefoni družbe Samsung.

Galaxy Buds se lahko povežejo s Samsung Bixby, ki je na voljo na vseh novejših mobilnih napravah. Svoj inteligentni vmesnik lahko tako aktivirate, brez da bi uporabili svoj telefon. Preprosto uporabite svoj glas za klicanje, pošiljanje sporočil ali preverjanje življenjske dobe baterije vaših slušalk.

Za več informacij o Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e in Galaxy Buds obiščite: https://www.samsungmobilepress.com/galaxy-wearables, ali news.samsung.com/galaxy.

[1] Galaxy Watch Active / Galaxy Fit / Galaxy Fit e ima ISO 22810:2010 certifikat za ročne ure za 5 ATM ocena do 50 metrov pod določenimi pogoji tlaka, trajanja, hitrosti in temperature. Naprave so varne za nošenje med hojo v dežju ali pri prhanju in se lahko uporabljajo tudi v plitvih vodah, kot na primer pri plavanju v bazenu ali morju. Galaxy Watch Active/Galaxy Fit/Galaxy Fit e ne smete uporabljati za potapljanje, smučanje na vodi ali druge dejavnosti, ki vključujejo nenadne spremembe temperature in vodne aktivnosti z visoko hitrostjo. Po uporabi v morski vodi, je potrebno napravo sprati in posušiti.


[2] Kompaktna torba za polnjenje podaljša življenje baterije na 13 ur predvajanja glasbe in 11 ur telefoniranja.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več