Telefoni
03.12.2018 09:25

Deli z drugimi:

Share

Še eno kitajsko podjetje pripravljeno na predstavitev zložljivega telefona

Upogljiv pametni mobilni telefon podjetja Oppo naj bi bil dejansko nekaj posebnega.
Upogljiv pametni mobilni telefon podjetja Oppo naj bi bil dejansko nekaj posebnega.

Svetovni sejem mobilne telefonije Mobile World Congress 2019, ki bo od 25. do 28. februarja potekal v Barceloni, bo vsaj po prepričanju poznavalcev nekaj edinstvenega. Tu naj bi namreč kar nekaj kitajskih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov predstavilo njihove izdelke z upogljivimi oziroma prepogljivimi zasloni. To bo v praksi pomenilo, da bomo eno napravo lahko uporabljali tako v vlogi bolj ali manj kompaktnega pametnega mobilnega telefona Android kot tabličnega računalnika.

Na prihajajočem sejmu mobilne telefonije Mobile World Congress 2019 bo svoj upogljivi pametni mobilni telefon Android zagotovo predstavilo podjetje Oppo. To je namreč javnosti nedavno potrdil njihovi operativni vodja Chuck Wang, pri tem pa seveda ni razkril nikakršnih podrobnosti. Ker bo šlo za edinstven pametnih mobilni telefon so poznavalci prepričani, da bo ta pričakovano opremljen z napredno oziroma zmogljivo strojno opremo ter bo ponujal zanimive možnosti in funkcionalnosti.

Pri tem velja še omeniti, da podjetje Oppo po vsej verjetnosti ne bo edin proizvajalec, ki bo na sejmu mobilne telefonije Mobile World Congress 2019 predstavil upogljivi pametni mobilni telefon. Tu naj bi svoje paradne konje predstavila tudi druga podjetja, kot so Samsung, LG in celo Huawei.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,