Telefonija
03.09.2006 07:50

Deli z drugimi:

Share

Nokia N80 Internet Edition

Nokia svojim uporabnikom ponuja napredne možnosti uporabe spletnih storitev na mobilnih žepnih napravah. Novi mobilnik Nokia N80 Internet Edition ponuja brezžično povezavo WLAN, napredni spletni brskalnik (s funkcijo Mini Map), podporo internetnim klicem, kamero z ločljivostjo 3 milijone pik in štiripasovno delovanje GSM / UMTS. Novo različico mobilnika Nokia N80 dopolnjuje pomočnik za hitro in enostavno povezavo v omrežju WLAN in gostovanje različnih spletnih storitev, ki prej niso bile del naprav Nokia.

Naprava Nokia N80 Internet Edition je ustvarjena za uporabo svetovnega spleta in najbolj priljubljenih internetnih orodij – Yahoo! Search poskrbi za enostavno in uspešno iskanje, napredna možnost Mini Map poskrbi za enostavno sprehajanje po straneh in vedno kaže mesto, kjer se nahajamo. Na voljo je brskanje po tisočih zadetkih, ki jih ponuja Amazon.com, knjige pa je mogoče pregledovati z aplikacijo MobiPocket Reader, ki jo ponuja Amazon. Delite svoje trenutne na spletu – ujemite trenutek in posnetek enostavno pošljite na stran Flickr.com, kjer bodo v njem uživali tudi prijatelji in družina. Naprava Nokia N80 Internet Edition ponuja učinkovit in priročen dostop do spleta – kjerkoli in kadarkoli, tudi ko v bližini ni osebnega računalnika.

Mobilni internet je ena od osnovnih smernic in strategij Nokie. Internet se je razvil vse od začetnih statičnih spletnim strani do današnjih spletnih komun, kjer si uporabniki delijo in izmenjujejo svoja doživetja – mobilni internet, kot ga omogoča naprava Nokia N80 Internet Edition, je še korak naprej k vsestranskim možnostim uporabe.

Naprava Nokia N80 Internet Edition ponuja uporabnikom tudi nov odjemalec Download!, ki omogoča, da uporabnik samo s klikom na ikono preveri, katere nove aplikacije so na voljo za žepne multimedijske računalnike.

Internetni klici (VoIP), ki jih ponuja naprava Nokia N80 Internet Edition, so tako enostavni kot običajni klici, le da klici potekajo prek lokalnega omrežja WLAN. Naprava omogoča, da si uporabnik enostavno naloži združljive aplikacije za internetne klice, ki jih ponujajo različni ponudniki.

Novi mobilnik Nokia N80 bo na voljo v dveh različnih trendovskih barvah – patinasto bronasti in svetleče črni. Na voljo bo jeseni 2006.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več