Računalništvo, telefonija
28.01.2017 06:24
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična novica za vse, ki uporabljate Netflix na Androidu

Posodobljena mobilna aplikacija Netflix uporabnikom mobilnih naprav Android omogoča shranjevanje vsebin tudi na pomnilniško kartico.
Posodobljena mobilna aplikacija Netflix uporabnikom mobilnih naprav Android omogoča shranjevanje vsebin tudi na pomnilniško kartico.

Platforma za pretakanje video vsebin Netflix je od začetka lanskega leta na voljo tudi v Sloveniji. Ameriško podjetje je pred kratkim svojim naročnikom omogočilo celo prenos priljubljenih filmskih vsebin na mobilne naprave Android in iOS, tako da je poleg pretočnih vsebin danes naročnikom na voljo možnost, da svoje najljubše vsebine predvajajo tudi brez povezave s svetovnim spletom. S tem so največ seveda pridobili predvsem tisti, ki veliko potujejo ali imajo bolj počasno povezavo na svetovni splet.

Čeprav je nova možnost prenosa filmskih vsebin iz Netflixa na mobilne naprave naletela na zelo pozitiven odziv uporabnikov, so uporabniki poceni pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android kaj hitro ugotovili, da nove možnosti zaradi (pre)majhne količine vgrajenega sistemskega pomnilnika ne morejo uporabljati. Zaradi tega so programerji družbe Netflix zavihali rokave in pripravili posodobitev, ki je pisana na kožo uporabnikom poceni mobilnih naprav Android.

Posodobljena mobilna aplikacija Netflix namreč uporabnikom pametnih mobilnih telefonov in tablic z Androidom odslej omogoča, da lahko video vsebino shranijo tudi na pomnilniško kartico. To pomeni, da bodo uporabniki mobilnih naprav Android s prostornimi pomnilniškimi karticami lahko sedaj brez omejitev shranjevali vsebine iz Netflixa. Vsebino iz priljubljenega portala lahko uporabniki shranjujejo tudi na zunanje pomnilniške medije, ki temeljijo na povezavi USB-C.

Možnost shranjevanje video vsebin s spletnega portala Netflix na pomnilniško kartico pametnega mobilnega telefona in tabličnega računalnika Android je na voljo v različici 4.13. Če posodobitve še niste prejeli, bo ta na voljo v naslednjih nekaj dneh. Kako vsebino shraniti na pomnilniško kartico? Za spremembo lokacije prenosa vsebin iz portala Netflix je treba odpreti na telefonu ali tablici odpreti aplikacijo Netflix, klikniti na ikono »meni« v zgornjem levem kotu zaslona, poiskati in klikniti na možnost »App Settings«, klikniti na funkcijo »Downloads« in izbrati pomnilniško kartico »SD Card«.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več