Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
13.04.2024 10:00

Deli z drugimi:

Share

99Bitcoins predstavil svojo novo kriptovaluto pred Bitcoin halvingom

Prihajajoči Bitcoin halving bo pospešil že tako priljubljeno novo predprodajo, ki se je pravkar začela za 99Bitcoins ($99BTC), s prenovljeno izobraževalno platformo. Ta s svojim pionirskim novim modelom nagrajevanja Learn-to-Earn omogoča zaslužek končnih uporabnikov na področju izobraževanja. 

99Bitcoins slovi po vrhunskem izobraževalnem gradivu in vizualno zanimivih tečajih, prilagojenih za kripto novince, s čimer si je v kripto skupnosti prislužil odličen ugled.

Poleg tega se ponaša z bogato zapuščino, ki jo spremlja močna skupnost 700.000 naročnikov YouTuba in neverjetnih 2 milijona registriranih uporabnikov njegovih kripto tečajev. Semena 99Bitcoins so bila zasejana leta 2013, štiri leta po zagonu Bitcoina leta 2009 in dve leti pred prihodom Ethereuma. 

Takrat se je platforma imenovala BitcoinWithPayPal.com. To je bila preprosta domena, ki je obiskovalcem nudila navodila za nakup Bitcoinov prek sistema PayPal. Vendar se je spletna stran po tem, ko je pristala v vročih vodah s sistemom PayPal, preimenovala in se prenovila v  Web2. 

Z današnjim začetkom predprodaje se začenja prehod 99Bitcoins na Web3 z razkritjem žetona $99BTC, ki uporabnikom spletnega mesta obljublja prelomno izkušnjo zaslužka po načelu učenja. 

Skupno je na voljo 99.000.000.000 žetonov, od katerih bo 15 % prodanih v štirinajstih krogih predprodaje, katere namen je zbrati sredstva, potrebna za pospešitev vrhunskega razvoja integracije projekta BRC-20.

Danes se BTC ležerno trguje nad nekdanjim rekordnim zneskom 69 tisoč dolarjev (postavljenim v času bikovske serije leta 2021), saj se pripravlja na razpolovitev prihodnji mesec, ki bo, kot kaže, njegovo ceno dvignila nad sedanjo najvišjo vrednost (ATH), ki znaša 74 tisoč dolarjev. 

Omrežje Bitcoin se razvija z vključevanjem dodatnih protokolov dveh plasti in širokim sprejetjem standarda žetonov BRC-20. Ta razvoj dogodkov kaže na možnost vznemirljivega porasta dejavnosti na najpomembnejši platformi za učenje in zaslužek Bitcoin.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

Kako 99Bitcoins (99BTC) spodbuja učenje

S svojim revolucionarnim modelom Learn-to-Earn 99Bitcoins uporablja mešanico igrifikacije in sistema nagrajevanja z lestvico, ki uporabnikom daje občutek, da njihovo učenje prinaša oprijemljive (potrošne) koristi. Preprosto povedano, uporabniki med učenjem o kriptovalutah zaslužijo kriptovalute.

Vidik igrifikacije se izvaja z različnimi učnimi viri, kot so interaktivni učni moduli, kvizi in vaje. Uspešno dokončanje teh izzivov ustrezno poveča uporabnikovo uvrstitev na lestvici 99Bitcoins; višja kot je uvrstitev, večje je izplačilo. 

Z učenjem in izpolnjevanjem vaj bodo uporabniki odklenili več tečajev, kar pomeni več nagrad zaradi samoregulativnega modela učenja za učenje, zaradi katerega je učenje zanimivo in prijetno za vse uporabnike.

Za današnjo generacijo, ki je zelo vpeta v videoigre in tehnologijo, je to vsekakor boljše od učbenikov.  

Nova platforma 99Bitcoins bo ponujala celovite učne programe o različnih temah veriženja blokov na vseh ravneh, od osnov denarnice in navodil, kako ravnati, pa vse do trgovalnih signalov, strategij, trendov in tehničnega znanja. 

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

BRC-20, omrežje Bitcoin in razpolovitev

$99BTC bo debitiral kot žeton ERC-20, v skladu s časovnim načrtom projekta pa bo glavni poudarek na prehodu na BRC-20. Namen te strategije je olajšati nemoteno integracijo z vse večjim naborom dApps in projektov, razvitih na platformi Bitcoin.

Ti projekti vključujejo žetone, kot sta ORDI in SATS, ki se danes dražita (v zadnjih sedmih dneh sta se podražila za 32 % in 7 %), saj omrežje Bitcoin še naprej širi svojo ponudbo in tekmuje z visoko funkcionalnimi pametnimi pogodbami. 

Imetniki 99BTC imajo dostop do različnih ugodnosti in storitev. Poleg plačila za učenje o kriptovalutah lahko uporabniki platforme zaslužijo tudi nagrade za staking na Ethereumu, prejmejo posebne tečaje usposabljanja, ekskluzivne spletne seminarje o trgovanju, signale in strategije trgovanja ter dostop do skupin skupnosti VIP. 

Udeleženci, ki bodo napredovali v tečajih ali aktivno sodelovali v skupnosti, bodo prejeli 99BTC neposredno v svojo denarnico Ethereum. Te žetone lahko nato uporabijo za ekskluzivni dostop do vrhunskih vsebin, popuste pri ponudbi partnerjev in udeležbo na dogodkih imetnikov žetonov.

Pričakovani Bitcoin halving, ki bo predvidoma 20. aprila, bo pomemben katalizator za gibanje cen. Na ta datum se bodo nagrade za rudarjenje Bitcoinov prepolovile, zaradi česar se bo zmanjšala izdaja novih BTC.

Glede na stalno raven povpraševanja se bo cena Bitcoina zaradi razpolovitve zvišala. V preteklosti so razpolovitve dosledno vodile v bikovske serije, ki so dodale vrednost celotnemu trgu, tudi projektom, ki niso povezani z Bitcoinom. 

Analitiki menijo, da letos ne bo nič drugače. Nekateri celo menijo, da bi lahko cena Bitcoina letos poskočila. To je predvsem posledica povečanega institucionalnega in maloprodajnega povpraševanja po Bitcoinu, saj je 11. januarja letos prišlo do zgodovinske uvedbe 11 borzno trgovalnih skladov (ETF) za Bitcoin. 

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

99Bitcoins Airdrop in nagradna igra

Poleg predprodajne priložnosti 99Bitcoins nudijo tudi airdrop v vrednosti 99.999 Bitcoinov (BTC). Ta bo namenjen izključno zgodnjim podpornikom, ki bodo sledili navodilom na uradni spletni strani.

Zabava pa se ne konča samo tu. V skladu z obvestilom na platformi X/Twitter je na voljo tudi nagradna igra. Protokol skupno nagrajuje tri udeležence z 9999 dolarji v vrednosti Bitcoinov, ker so sledili, retvitali ali se registrirali na spletni strani.  

99Bitcoins ima tudi lastne mobilne aplikacije, ki so na voljo za prenos v Google Play in App Store ter uporabnike obveščajo o vseh najnovejših cenah kriptovalut in novicah.

Glede na to, da je Bitcoin prevladoval na naslovnicah v aprilu in pozneje, je verjetno, da bo v prihodnjih mesecih v svet BTC prišel velik naval novincev.

Kaj bi lahko bilo bolj spodbudno za poglobitev v Bitcoin kot priložnost, da zaslužite, medtem ko se učite iz strokovnih virov?

Obiščite predprodajo 99Bitcoins


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več