Računalništvo, telefonija
05.09.2011 06:43
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

8 novih večopravilnih naprav

Kyocera Mita Europe je predstavila osem novih večnamenskih naprav formata A4. Novosti vključujejo štiri povsem nove večnamenske naprave najvišjega razreda in štiri posodobljene naprave, ki zamenjujejo obstoječo ponudbo Kyocere Mite. ove.
8 novih večopravilnih naprav
8 novih večopravilnih naprav

Kyocera Mita

Europe je predstavila osem novih večnamenskih naprav formata A4. Novosti vključujejo štiri povsem nove večnamenske naprave najvišjega razreda in štiri posodobljene naprave, ki zamenjujejo obstoječo ponudbo Kyocere Mite.

FS-3540MFP/FS-3640MFP in FS-C2526MFP/FS-C2626MFP
Štirje novi izdelki (2 črno-bela in 2 barvna) so zasnovani, da v malih in srednje velikih delovnih skupinah zagotovijo celoten potencial kompaktnih večnamenskih naprav formata A4.

Naprave podpirajo razvojno platformo za programsko opremo HyPAS Kyocere Mite, kar olajša integracijo novih večnamenskih naprav v napredne dokumentne delovne tokove. HyPAS je namenjen naprednemu prilagajanju naprav prek programiranja v Javi ali prek spletnih storitev, s čimer zagotavlja preprosto povezovanje s sistemi ERP in sistemi za upravljanje dokumentov. HyPAS prav tako omogoča združevanje zapletenih procesov v opravila, ki jih je mogoče opraviti z enim klikom, kar izboljša storilnost in zmanjša potrebo po izobraževanju uporabnikov.

Dodatne izboljšave prinašata še zmogljiv 800 MHz procesor in podpora za gigabitni ethernet, ki poskrbita za visoko hitrost delovanja. 1 GB pomnilnika RAM že standardno omogoča napredne funkcionalnosti, kot sta elektronsko razvrščanje dokumentov in zasebno tiskanje.

FS-3040MFP+/FS-3140MFP+ in FS-C2026MFP+/FS-C2126MFP+
Znižanje porabe energije je pomembno opravilo v vseh organizacijah. Kyoceri Miti je to uspelo z vključitvijo osvetljevanja z belimi diodami LED pri kopiranju in skeniranju v njene obstoječe večnamenske naprave formata A4. V primerjavi s predhodnimi modeli je s tem poraba energije nižja za do 8 odstotkov. V napravah prav tako ni več živega srebra, kar še dodatno zniža vpliv na okolje.

Zaupnost dokumentov in funkcije za obračun stroškov sodijo med ključne zahteve sodobnih organizacij, zlasti v primerih, ko se naprave uporabljajo v delovnih skupinah. Za te potrebe večnamenske naprave A4 Kyocere Mite odslej nudijo tudi opcijsko podporo za različne sisteme overovljanja s karticami.
Za lažje ločevanje od dosedanjih modelov so označene z znakom »+«.

Vsi izdelki standardno nudijo tiskanje, kopiranje in skeniranje, faks pa je vključen pri modelih FS-3140MFP/FS-3640MFP in FS-C2126MFP/FS-C2626MFP. Temeljijo na Kyocera Mitini nagrajeni tehnologiji ECOSYS, ki s pomočjo komponent z dolgo življenjsko dobo zagotavlja visoko zanesljivost in nizke stroške v celotnem življenjskem ciklu.

Nove naprave so že na voljo pri podjetju Xenon forte.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku