Računalništvo, telefonija
27.10.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

5 največjih prednosti NT Remote

Virtualno doživetje, kot ga v Sloveniji še ni bilo.
Virtualno doživetje, kot ga v Sloveniji še ni bilo.

Tako kot večina dogodkov v letošnjem letu se tudi NT konferenca seli, ali bolje rečeno ostaja na svetovnem spletu. Kljub številnim spremembam in logističnim izzivom, pred katerimi so se znašli, so prepričani, da vam bodo ponudili nekaj unikatnega. NT Remote ni običajen live stream, ampak je virtualno doživetje, kot ga v naši mali Sloveniji še ni bilo.

Zakaj? 5 ključnih prednosti, zaradi katerih se NT Remote loči od ostalih spletnih dogodkov.

  • VIRTUALNA IZKUŠNJA, KAKRŠNE ŠE NISTE DOŽIVELI – spoznajte razsežnosti in zmogljivosti pametne platforme, ki deluje po principu umetne inteligence.
  • VEČ KOT 70 PREDAVATELJEV Z VRHUNSKO STROKOVNO VSEBINO – kot vedno vam bodo znanja in spoznanja podajali največji tehnološko-poslovni eksperti, ki vas bodo s svojimi znanji in opažanji navdihnili k soustvarjanju nove realnosti. Javljali se bodo direktno iz domače dnevne sobe, od koder bodo z veseljem odgovorili tudi na vaša vprašanja.
  • PAMETNO MREŽENJE NA PODLAGI INTERESOV – imeli boste možnost komunikacije tako s predavatelji kot z udeleženci. Možnost pogovorov 1 na 1 ter sklepanja poslov in poslovnih sestankov. Kar pomeni ogromno novih priložnosti in poznanstev, ki jih v letošnjem letu zagotovo primanjkuje.
  • USTVARILI SI BOSTE SVOJ PROFIL in se na ta način s ključnimi informacijami predstavili potencialnim partnerjem.
  • INTERAKTIVNA IZMENJAVA ZNANJA – tako je, ne bodo le predavanja tista, ki bodo krojila program letošnjega NT Remote. Aktivno boste lahko sodelovali tudi na delavnicah, demo predstavitvah in reševali individualne izzive.

Snovalci konference NT Remote se veselijo, da lahko ob koncu novembra v vaš dom pripeljejo malo svežine in občutka skupnosti.

Izkoristite akcijske cene kotizacij še danes! >> PRIJAVA

Za več informacij pišite na e-naslov info@ntk.si ter se jim pridružite na družbenih medijih Facebook, Instagram, Twitter, YouTube in LinkedIn.


Prijavi napako v članku