Aplikacije in dodatni programi
02.03.2021 12:30
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi
5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri solidne igre in dve aplikaciji, ki sta nekoliko posebni, pa vendarle zanimivi.

Wrestling Empire

Cena: Brezplačna za igranje / $3.99 (preračunanih 3,31 evrov) na leto

Wrestling Empire je nova “wrestling” igra za Androide, ki bo navdušila vse ljubitelje klasičnega ameriškega šova. Igralci ustvarijo svojega rokoborškega zvezdnika in gradijo kariero najboljšega borca. V igri najdemo 350 nasprotnikov v desetih kategorijah, kar pomeni, da nas čaka kar nekaj borbe. Kot lahko vidite je igra sicer brezplačna, obstaja pa dodatna, plačljiva verzija, s katero odklenemo različne dodatne lastnosti. Glede na to, da je Wrestling Empire nova igra, je prisotnost hrošev na določenih napravah normalna, vseeno pa je dovolj dobra, da se je splača poizkusiti.

Prenos iz Google Play trgovine!

ABE Integrity

Cena: Brezplačna

ABE Integrity je zanimiva aplikacija razvijalcev Activision-Blizzard. V večini je namenjena za uporabo med številnimi e-športnimi aktivnostmi razvijalca. Aplikacija igralcem in ostalim sodelujočim omogoča prijavo vseh potencialnih tveganj integritete, ki bi lahko nastale med samim igranjem iger. Med najbolj pogosta kršenja pravil integritete v e-športih štejemo stave, prilagajanje rezultatov, podkupovanje in ostale podobne aktivnosti. Aplikacija ABE Integrity pomaga zagotoviti pravičnost. Kljub temu, da večina ljudi te aplikacije ne potrebuje in je tudi ne bo uporabljala, se nam je zdela zanimiva, da jo uvrstimo na seznam.

Prenos iz Google Play trgovine!

Abysswalker

Cena: Brezplačna

Abysswalker je nova MMORPG. Dogajanje je postavljeno v postapokaliptični svet, poln koruptivnih eksperimentov na ljudeh, igra pa v tem svetu ponuja ogromno stvari za početi. Abysswalker vsebuje vse sestavine klasične MMORPG, kot so naloge, treningi, veščine, oprema in še bi lahko naštevali. To izdanje igre se od ostalih razlikuje predvsem po tem, da ima med drugim vrhunski 20-igralski preživetveni način igranja, raznolike dogodke in izzive ter precej višjo stopnjo personalizacije likov v igri. Grafika igre bi lahko bila nekoliko boljša, definitivno igra ne bo všeč vsem igralcem, ki niso ravno nadušeni nad “auto-play” MMORPG igrami, sicer pa gre za zelo solidno igro.

Prenos iz Google Play trgovine!

FLEXI

Cena: Brezplačna / do $1.99 (preračunanih 1,65 evra)

FLEXI je živo ozadje. To je bistvo te aplikacije in kaj dosti drugega o njej niti ni mogoče povedati. Kot lahko vidite v YouTube videu je FLEXI živo ozadje, ki je odzivno na pritisk na ekran na dotik. Aplikacija bo morda navdušila vse ljubitelje futurizma in umetnosti, kajti same animacije so čiste in v njih hitro lahko uživamo. Na voljo je tudi nekaj možnosti za prilagajanje.

Prenos iz Google Play trgovine!

Greedy Cats: Kitty Clicker

Cena: Brezplačna za igranje

Greedy Cats: Kitty Clicker je “clicker-style” igra. Vse, kar moramo delati pri tej igri je, da s hitrimi kliki po ekranu hranimo našo mačko. Ko napredujemo skozi igro seveda odklepamo nove mačke, tekmujemo na tekmovanjih v količini hrane in po svoje prilagajamo izgled mačke. Definitivno to ni kompleksna, miselna igra, venda le kdo se lahko upre tem simpatičnim živalicam kajne? Med glavnimi igrami in dogodki obstaja tudi “mini” igre z nagradami, da nam ni preveč dolgčas, ko čakamo na glavne dogodke.

Prenos iz Google Play trgovine!

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Kaj počnejo? servisirajo in prodajajo računalniško opremo, svetujejo pri nakupu in uporabi računalniške opreme, popravljajo industrijsko in laboratorijsko opremo, procesne računalnike. Kdaj ... Več