Pametne ure
28.03.2021 11:01
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Apple Watch tudi za ekstremne športnike?

Pametna ročna ura Apple Watch za ekstremne športnike naj bi bila na prodaj še pred jesenjo.
Pametna ročna ura Apple Watch za ekstremne športnike naj bi bila na prodaj še pred jesenjo.

Pametne ure danes niso zgolj modna muha in stvar redkih, ki si jih lahko privoščijo, temveč si jih lasti vse več uporabnikov, ki skušajo spremeniti svoj način življenja. Za kakovostno in uporabno pametno ročno uro pa nam ni treba odšteti veliko denarja, saj na trgu najdemo naprave, ki kljub zmerni ceni nudijo veliko. A kljub temu pametna ročna ura Apple Watch še vedno prednjači.

Nedavna raziskava analitske hiše Neil Cybart je namreč pokazala, da si pametno ročno uro Apple Watch trenutno lasti že več kot 151 milijonov uporabnikov. Kmalu pa naj bi podjetje Apple izdelalo še eno različico priljubljene pametne ure. Ta naj bi bila namenjena tudi ekstremnim športnikom, kar pomeni, da bo lahko brez težav zdržala največje obremenitve.

Pametna ročna ura Apple Watch za ekstremne športnike naj bi se tržila pod prodajno oznako “Explorer Edition”. Ta naj bi bila izdelana iz aluminija, titana in nerjavečega jekla. Več o pametni ročni uri Apple Watch Explorer Edition pa naj bi bilo znanega v prihodnjih nekaj mesecih. Novost bo po vsej verjetnosti vse prej kot poceni.


Prijavi napako v članku