Življenjski slog
15.09.2023 14:53
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

3 super sesalniki, ki bodo poskrbeli, da bo dom vedno čist

Roborock Q8 Max +. Foto: Geekbuying
Roborock Q8 Max +. Foto: Geekbuying

Roborock Q8 Max

Roborock Q8 Max robotski sesalnik je opremljen s sistemom DuoRoller Brush, ki izjemno izboljša njegovo sposobnost pobiranja dlak in odstranjevanja umazanije s preprog ter različnih vrst tal. Ta napredna funkcija zagotavlja temeljito in učinkovito čiščenje, ki bo vaša tla pustila brezhibna.

S svojo impresivno sesalno močjo, ki znaša 5500 Pa, Q8 Max brez težav obvladuje umazanijo in prah na različnih vrstah tal. Ne glede na to, ali gre za živalske dlake, drobtine ali drobne delce, je ta robotski sesalnik zasnovan za temeljito čiščenje in je idealna izbira za vsak dom.

Ena od izstopajočih lastnosti Q8 Max je združena posoda za prah in rezervoar za vodo. S prostorno 470 ml posodo za prah in 350 ml rezervoarjem za vodo ponuja priročnost in učinkovitost. Skratka, Roborock Q8 Max je močna in vsestranska rešitev za čiščenje vašega doma, ki zagotavlja izjemne rezultate.

Tehnologija za izogibanje oviram in LiDAR navigacija sta še dve izjemni funkcionalnosti Roborock Q8 Max robotskega sesalnika. Funkcija izogibanja oviram omogoča, da se robotski sesalnik enostavno izogne morebitnim nevarnostim, kar olajša čiščenje. LiDAR navigacija pa opravi skeniranje in ustvari podrobne zemljevide, da najde optimalno pot za čiščenje vašega doma. Pametne predloge za območja, kamor ni priporočljivo iti, so dodatna izjemna lastnost. Samodejno zazna stopnice in mesta, kjer se lahko sesalnik zatakne.

Prilagojeni urniki čiščenja omogočajo, da sami določite, kdaj naj robotski sesalnik opravlja svoje naloge, in določite rutine za posebna območja. S tem imate popoln nadzor nad tem, kako in kdaj se izvaja čiščenje.

Na spletni strani Geekbuying je Roborock Q8 Max zdaj na voljo za 389 evrovTUKAJ poleg možnosti nakupa preverite več informacij o napravi.

Roborock Q8 Max +

Njegov še bolj zanimiv brat Roborock Q8 Max + je zasnovan tudi s sistemom, ki olajša praznjenje posode za prah, poenostavlja vzdrževanje in zagotavlja, da je vaš robotski sesalnik vedno pripravljen na delo. Ima »bazno postajo«, ki iz sesalca, ko zaključi z delom, posesa vso umazanijo in že je pripravljen na nov krog – čist, kot da ne bi pravkar zaključil z delom.

Na spletni strani Geekbuying je Roborock Q8 Max + zdaj na voljo za 479 evrovTUKAJ poleg možnosti nakupa preverite več informacij o napravi.

Roborock Dyad Pro Combo 5-v-1

Potem pa je tu še pravi posebnež. Sesalec Roborock Dyad Pro Combo 5-v-1.

Roborock Dyad Pro Combo je mokro-suhi sesalnik, ki se ponaša z izjemno močjo sesanja 17000Pa, kar omogoča učinkovito odstranjevanje tako mokrih kot suhih nečistoč. Ta zmogljiv sesalnik vam močno olajša čiščenje.

Edinstvena lastnost je njegov sistem za samodejno čiščenje in sušenje. Valji se premikajo v nasprotnih smereh, kar zagotavlja natančno čiščenje. Poleg tega uporablja 50℃ vroč zrak in tri vrste odprtin, ki poskrbijo za temeljito sušenje in preprečijo neprijetne vonjave, kar olajša vzdrževanje naprave.

Tehnologija pametnega senzorja za detekcijo umazanije omogoča sesalniku, da samodejno prilagaja moč čiščenja in pretok vode, odvisno od stopnje umazanije na tleh.

Ena izmed odličnih lastnosti tega sesalnika je tudi njegova sposobnost čiščenja preprog. Multi-Surface krtača zlahka očisti umazanijo in prah z različnih vrst tal, vključno s preprogami.

Za popoln nadzor nad napravo uporabite enostavno aplikacijo, ki vam omogoča prilagajanje ravni vode, nastavljanje urnikov za samodejno čiščenje in sušenje ter prejem glasovnih opozoril in še več.

Dva prednja valja na obeh straneh zagotavljata temeljito čiščenje, saj na zgrešita niti najbolj skritih kotičkov.

Skupaj z DyadPower tehnologijo, ki odpravi tako mokre kot suhe nečistoče, je Roborock Dyad Pro Combo odlična izbira za učinkovito in enostavno čiščenje vašega doma.

Na spletni strani Geekbuying je Roborock Dyad Pro Combo 5-in-1 zdaj na voljo za 499 evrov. TUKAJ poleg možnosti nakupa preverite več informacij o napravi.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Roborock sesalniki brezžični sesalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Diamantni partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več