Obvestila podjetij
04.03.2021 08:04
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

3 možnosti financiranja pametnih domov

.. Kako hitro in enostavno uresničite svojo željo, da svoj dom opremite s pametno tehnologijo? ..
3 možnosti financiranja pametnih domov
3 možnosti financiranja pametnih domov

Če se odločite za celovite rešitve za pametni dom, ki ga opremite s protivlomno zaščito, video nadzorom, s samodejnim upravljanjem senčil, rešitvami za ogrevanje in hlajenje ter na primer z glasovnim upravljanjem, je to velik finančni zalogaj. Da si lažje uresničite željo po ureditvi pametnega doma, izberite eno izmed možnosti financiranja.

Potrošniški kredit za večje projekte

Obsežnejše projekte pametnih rešitev lahko krijete s potrošniškim kreditom Gorenjske banke. Po podatkih Zveze potrošnikov Slovenije ima Gorenjska banka trenutno najbolj ugoden potrošniški kredit s spremenljivo obrestno mero in daljšo ročnostjo. Na primer, z rednimi mesečni obroki v vrednosti 92,63 € v obdobju petih let lahko dobite 5.000 € kredita z zavarovanjem pri zavarovalnici. Potrošniški kredit je torej prijazen do vašega osebnega proračuna. Postopek sklenitve pa je hiter in enostaven. Za komitente Gorenjske banke z urejeno dokumentacijo lahko postopek odobritve kredita traja le 10 minut, kar vzame manj časa, kot ga boste potrebovali, da svojim najbližjim predstavite svoje napredne pametne naprave.

Ko oddate dokumentacijo, vam Gorenjska banka najkasneje naslednji delovni dan po odobritvi nakaže želeni znesek na vaš račun. Lahko pa izkoristite priložnost in odprete račun pri Gorenjski banki, kajti imetnikom bančnih paketov Gorenjske banke nudimo ugodnejše pogoje. Obiščite našo poslovalnico, kjer vam lahko individualno svetujemo, kako najbolj ugodno, enostavno in hitro uresničite svojo željo po pametnem domu.  

Obročno plačevanje za manjše izdatke

Za manjše nakupe, ko gradite vaš pametni dom postopoma, je priročna rešitev obročno plačevanje s plačilno kartico Activa MasterCard. Po uspešno opravljenem nakupu na prodajnih mestih v Sloveniji, v tujini ali na spletu, prejmete SMS sporočilo s podatki o nakupu, številko transakcije in največjim možnim številom obrokov. Z odgovorom na SMS sporočilo enostavno in diskretno potrdite obročno plačevanje ter se odločite, na koliko obrokov želite razdeliti nakup. Storitev obročnega plačevanja lahko naročite preko spletne in mobilne banke, Link in Link/m, ali osebno v poslovalnicah Gorenjske banke.

Tretja možnost za financiranje pametnih naprav je uporaba izrednega limita, ko za obdobje do enega leta banko zaprosite za več denarnih sredstev, kot jih imate. Zneska komitentom ni treba odplačevati vsak mesec, morate pa ga odplačati do konca veljavnosti limita.

Katera rešitev vam je pisana na kožo? Stopite v kontakt s strokovnimi in prijaznimi sodelavci Gorenjske banke, ki vam bodo odgovorili na vsa vprašanja in predlagali najbolj ugodno obliko financiranja pametnega doma.

Več na www.gbkr.si.

Znesek kredita: 5.000,00€

Doba vračanja: 60 mesecev

Višina mesečne obremenitve: 92,63 €

Stroški odobritve kredita: 75,00€

Stroški zavarovanja kredita: 107,21€

Letna EOM: 5,46%

Skupna letna obrestna mera (obrestni pribitek + 6 mesečni euribor): 3,8%

Skupni znesek, ki ga plača kreditojemalec: 5.681,35 €

Izračun je zgolj informativne narave in ne predstavlja zavezujoče ponudbe


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več
Zlati partner

TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana, Tel: 01 234 10 00
V skladu s svetovni trendi skupaj s hčerinskimi družbami doma in v tujini deluje kot enovita gospodarska Skupina Telekom Slovenije. Fiksno-mobilna konvergenca je imperativ časa. ... Več