Računalništvo, telefonija
20.02.2007 07:06

Deli z drugimi:

Share

3. konferenca o intranetu in interni komunikaciji

13. marca 2007 bo v Ljubljani (hotel in kongresni center Mons, Pot za Brdom 55) že 3. konferenca o intranetu in interni komunikaciji. Tema tokratne konference je osredotočena na interno komuniciranje in intranet v funkciji le-tega.
Posebni gost konference bo Ralf Larsson, ki je odgovoren za korporativno komuniciranje in intranet pri švedskem podjetju Electrolux. Vodi tako ekipo, ki se ukvarja s strateško in vsebinsko platjo intraneta, kot tudi tehnično ekipo. Njegovo vodilo pri razvoju intraneta je enostavna uporabnost. Electroluxov intranet, imenovan E-gate, je bil leta 2005 izbran za enega od 10 najboljših svetovnih intranetov po izboru Nielsen Norman Group, organizacije, ki podeljuje najbolj priznano nagrado za najboljše intranete na svetovni ravni.
Rdeča nit konference bodo nove tehnologije, ki so tudi na področju internega komuniciranja prinesle kup sprememb, težave pa se pojavijo pri njihovi uporabni vrednosti in učinkovitosti pri komuniciranju z in med zaposlenimi. Priznani slovenski in svetovni strokovnjaki bodo predstavili različne trende in primere dobre prakse:
” Brane Gruban (Dialogos strateške komunikacije, d. o. o.) bo razložil zakaj se v organizacijah preredko vprašamo čemu resnično služijo kupi tehnologije, ki jih imamo na voljo. Kako se osredotočiti na uporabnost in koristnost vsebin in ne na tehnološke zmožnosti intranetov druge generacije?
” David Balažič (Microsoft Slovenija) bo govoril o tem, kako s sodobnimi orodji za sodelovanje in komunikacijo povečati produktivnost zaposlenih.
” Ralf Larsson (Electrolux) bo predstavil strategijo, pristope in izzive, s katerimi so se srečevali pri zasnovi, gradnji in neprestanih izboljšavah intraneta.
” Boštjan Virc (Studio Virc) bo predstavil možnosti, ki jih ponujajo video vsebine pri internem komuniciranju in upravljanju s človeškimi viri.
” Andreja Jernejčič (IBM Slovenija) bo govorila o tem, kako lahko nove tehnologije, kot so spletni dnevniki, podcasti, wikiji in drugi, uporabimo pri internem komuniciranju in komuniciranju z mediji.
” Rok Kokalj (Nevron d. o. o.) bo razložil, kako z novimi tehnologijami in možnostmi lahko dosežemo hitrejši in enostavnejši prenos uporabnih znanj znotraj podjetja in s tem povečamo produktivnost.

Akademija Panta Rei (www.panta-rei.si), ki organizira konferenco, je blagovna znamka podjetja Uspeh, d. o. o. (www.uspeh.si). Akademija Panta Rei je vodilni ponudnik poslovnih izobraževanj na področju mehkih znanj (marketing, prodaja, upravljanje s človeškimi viri, pogajanja, vodenje, upravljanje s časom, poslovni bonton in internet) v Sloveniji.

Več informacij o programu konference, predavateljih in organizatorju dobite tudi na spletni strani http://www.panta-rei.si/intranet/.


Prijavi napako v članku