Računalništvo, telefonija
06.06.2019 21:00

Deli z drugimi:

Share

24. konferenca OTS 2019 – Sodobne informacijske tehnologije in storitve

18. in 19. junija bo na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru potekala tradicionalna 24. strokovna konferenca OTS 2019 Sodobne informacijske tehnologije in storitve.
24. konferenca OTS 2019 - Sodobne informacijske tehnologije in storitve
24. konferenca OTS 2019 - Sodobne informacijske tehnologije in storitve

Konferenca OTS bo tudi letos ponudila vpogled v najaktualnejše tehnološke in organizacijske trende na področju informatike. Sodobne informacijske tehnologije in storitve, umetna in obogatena inteligenca, tehnologija Blockchain, kibernetska varnost, razvoj decentraliziranih aplikacij, industrija 4.0 ter mobilne in spletne tehnologije so le nekatere izmed tematik letošnje konference OTS. Praktične izkušnje iz omenjenih področij bo predstavilo več kot petdeset informatikov in IT strokovnjakov, ki svoje znanje, storitve in rešitve uspešno tržijo na mednarodnih trgih. Dodatno bodo udeleženci lahko izpopolnili svoje znanje na dveh pokonferenčnih delavnicah »Hyperledger Iroha Hands-on Workshop« ter »Osnove globokega učenja in računalniški vid«.

Organizator, Inštitut za informatiko UM FERI, obljublja pester dogodek, na katerem bodo naslovljeni številni aktualni izzivi in tehnološke smernice razvoja na področju informatike, poskrbljeno pa bo tudi za zanimivo družabno srečanje s koncertom Alye s skupino.

Več informacij: www.ots.si


Prijavi napako v članku