Računalništvo, telefonija
13.06.2008 11:21
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

2. Blogres

Tudi letos bo v Cankarjevem domu v Ljubljani potekal Blogres, dogodek namenjen vsem, ki pišejo spletne dnevnike, njihovim bralcem in tistim, ki jih zanimajo spletne skupnosti. Za razliko od lani so letošnja predavanja in delavnice združena pod krovno temo “Vrednost komuniciranja v spletnih skupnostih”, ki je zanimiva tudi širši publiki.

Prvi dan dogodka je tako namenjen predvsem podjetjem in posameznikom, ki jih zanima zakaj je tovrstna komunikacija postala tako pomemben člen poslovnega sveta in kako jo uporabiti v svoj prid. Naslednji dan pa se bo dogodek osredotočil bolj na blogerje, ki bodo razmišljali o moči spletnega povezovanja in možnostih, ki jim jih ponuja nova generacija svetovnega spleta (web 2.0) z razvojem novih tehnologij. Sobotna predavanja bo odprl minister za razvoj, dr. Žiga Turk, ki je tudi sam zelo aktiven soustvarjalec spletne skupnosti.

Na programu se bo v dveh dneh zvrstilo dvajset predavanj in dve praktični delavnici. Na dogodku sodelujejo tudi predavatelji iz Švice in Velike Britanije.

Glavni govorec letos bo Gerd Leonhard, znani bloger, futurist, pisec in strokovnjak za spletne medije in zabavno industrijo. Njegova razmišljanja o novi tehnologiji in spletnih medijih lahko preberete na njegovi blog strani.

Program:
— Kako izboljšati komunikacijo in prepoznavnost svoje blagovne znamke na spletu
— Kakšni so trendi v oglaševanju na spletu?
— Kako lahko vključevanje v spletne skupnosti vpliva na poslovanje podjetja?
— V kakšnih spletnih skupnostih se splača pojavljati in v kakšni obliki?
— Kako to počnejo sodobna uspešna podjetja?


Prijavi napako v članku