Aplikacije in dodatni programi
28.12.2013 17:17
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

15 najboljših iger za vaš novi Android telefon ali tablični računalnik

Božični in novoletni prazniki so čas, ko se Slovenci radi obdarujemo. Zelo navdušeni smo nad tehnološkimi darili. Če ste te dobili za darilo, ali kupili sami sebi, vam pripravljamo serijo člankov z izborom najboljših aplikacij za vašo novo napravo.
15 najboljših iger za vaš novi Android telefon ali tablični računalnik
15 najboljših iger za vaš novi Android telefon ali tablični računalnik

Rymdkapsel

Rymdkapsel (http://bit.ly/rn_rymdkapsel) je vesoljska strategija v bizarnem pikselskem vesolju. V igri upravljate s številnimi belimi kvadrati, ki nabirajo surovine, gradijo hrambe hrane, raziskujejo skrivnostne monolite in streljajo laserje na vsiljivce.

Super Stickman Golf 2

Postanite mojster golfa na 20 stezah s premikajočimi ovirami in prilagodljivimi liki, katere lahko opremite s svojo najljubšo fedoro. Super Stickman Golf 2 (http://bit.ly/rn_ssg2) je odlično nadaljevanje uspešnega predhodnika, kjer lahko igrate sami ali s prijatelji in postanete naslednja legenda golfa.

Dots

Dots (http://bit.ly/rn_dots) je enostavna a zasvajajoča miselna igra. Na voljo imate dva načina igranja. V prvem morate povezati čim večje število enako obarvanih pik v roku 60 sekund, v drugem pa ste namesto časa omejeni na število potez. V obeh načinih vam povezane pike postanejo valuta za izboljšave, s katerimi boste lahko povezali še več pik.

Plants vs. Zombies 2

Crazy Dave se vrača s še več rožami in nesmrtnimi bitji v Plants vs. Zombies 2 (http://bit.ly/rn_pvz2). Svoje rastline postavite strateško po polju, da ustavite legijo zombijev, ki napada vaš dom. To nadaljevanje vključuje nove rastline, nove moči, nove izzive in seveda več zombijev, kot jih lahko premagate.

A Ride Into the Mountains

V igri A Ride Into the Mountains (http://bit.ly/rn_rim) se dotikate in drsate s prstom, da streljate puščice v sovražnike, medtem ko igra preklaplja iz 2D stranskega pogleda v 2D pogled z vrha na različnih nivojih.

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 (http://bit.ly/dead_trigger2) je ena izmed tistih iger, ki prikazuje kako daleč so prišle mobilne igre. Gre za prvoosebno streljačino, kjer ubijate zombije v čudoviti grafiki in z odličnimi kontrolami. Smo omenili, da je igra brezplačna? Ustvarjalci namreč služijo s številnimi nakupi znotraj igre, ki olajšajo igranje in postanejo zelo pomembni pri višjih nivojih.

Super Hexagon

V igri Super Hexagon (http://bit.ly/shexagon) igrate kot trikotnik, ki potuje skozi pulzirajoč heksagon in se izogibate hitro približujočim nevarnostim. Neverjetno težko je preživeti 60 sekund, s čimer odklenete težje nivoje.

Sonic CD

Potujte nazaj skozi čas in uničite dr. Eggmanove naprave, ki vplivajo na prihodnost. Sonic CD (http://bit.ly/sonic_cd) vas postavi v klasični svet Sonica, kjer boste iskali manjkajoče časovne kamne in ustavili zlobo dr. Eggmana. Boste lahko rešili prihodnost s spreminjanjem preteklosti?

Angry Birds Star Wars

Angry Birds Star Wars (http://bit.ly/rn_angrybirds_sw) pošlje uporne ptiče proti Imperijevim zlobnim prašičem. Rešite galaksijo v več kot 200 nivojih, s svetlobnimi meči, blasterji in jedi močmi ter številnimi skritimi bonusi.

Pinch Quest

Pinch Quest (http://bit.ly/pinch_quest) bo iz vas spravil vso jezo, ko boste tapkali z vašimi palci. V tej arkadni borilni igri boste boksali, metali in popolnoma uničili vse pred vami. Stene, pošasti in posode ne bodo kos vašemu prilagodljivemu liku, ki ima na razpolago še super poteze in ugledne klobuke.

Kingdom Rush Frontiers

Naj vas prisrčna grafika ne pretenta. Kingdom Rush Frontiers (http://bit.ly/rn_krf) je resna igra z globoko igralnostjo, unikatnimi taktičnimi elementi in odlično krivuljo zahtevnosti.

Trial Xtreme 3

V Trial Xtreme 3 (http://bit.ly/trial_xtreme3) lahko prilagodite vaša kolesa, izbirate med 112 progami in tekmujete s prijatelji. Nagnite napravo do svoje zmage ali preklopite na kontrolo z gumbi za še večjo natančnost.

Vector

Arkadna igra Vector (http://bit.ly/rn_vector) je navdušil urbani šport Parkour. V njej boste bežali pred totalitarnim svetom s prostim tekom, drsenjem, plezanjem in bežanjem pred »The Man«. Osvojite vseh 20 nivojev te avanture s kar 100 parkour potezami.

Minecraft: Pocket Edition

Minecraft: Pocket Edition (http://bit.ly/minecraft_pe) postavi te priljubljene majhne kocke v vaše roke kadarkoli. Medtem ko bodo resni Minekrafterji opazili dosti omejitev v primerjavi s polno računalniško verzijo, uspe tej igri dobro ujeti bistvo igre za igranje na terenu.

Real Racing 3

Izzovite svoje prijatelje in tekmujte v več kot 1.000 eliminacijah, izzivih in dirkah v Real Racing 3 (http://bit.ly/rracing3). Na voljo imate več kot 50 avtomobilov znamk, kot so Porsche, Lamborghini in Bugatti. Pohvali se lahko z izvrstno grafiko. Toda to ni majhna igra. Na vaši napravi bo zasedla vsaj 1,2 GB prostora.

Menite, da smo izpustili vašo najljubšo igro? Povejte nam v komentarjih! Ne zamudite še drugih člankov v seriji 15 najboljših. Vsak dan bomo objavili novega.

Vas zanima več iz te teme?
aplikacije za telefone Android aplikacije

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več